Nya på arbetsmarknaden

Vilka utsikter! Har du precis avslutat dina högskolestudier eller din utbildning och vill påbörja din yrkeskarriär? Hos oss kan du satsa och prestera redan från start. Vi ger dig möjlighet att visa vad du går för. Perfekt för dig som är pigg på nya erfarenheter och gärna provar olika saker. Upptäck själv allt som är möjligt på ERCO.

Nya på arbetsmarknaden
Nya på arbetsmarknaden

Utvecklingsperspektiv...

Om du är ny på arbetsmarknaden kan ERCO erbjuda en introduktion som sträcker sig över flera veckor och som innehåller en genomgång av alla relevanta avdelningar där du får lära känna alla kontaktpersoner, processer och gränssnitt för en lyckad start hos oss. Dessutom lägger du upp din individuella introduktion på ditt fackområde tillsammans med din chef.
Vårt årliga utvecklingssamtal ska fungera som en vägvisare för din personliga utveckling och framtida arbetsområden där vi kommer överens om konkreta mål och utvecklingsåtgärder.

Nya på arbetsmarknaden

...med individuellt stöd

Individuella, kompetensförhöjande åtgärder underlättas med ekonomiskt stöd eller individuellt anpassade arbetstider.
Om du vill bygga ut ditt nätverk i företaget och tänja på dina ramar erbjuder vi bland annat ett traineeprogram som kallas för ”Junge Wilde” som du kan ansöka till.

Nya på arbetsmarknaden

Framtidstemat och drivkraften ”digitalisering”

I samband med digitaliseringen sker en allt större integration av alla system som ingår i den värdeskapande verksamheten. ERCO investerar målinriktat i plattformar och system som skapar större integration av processer och egna produkter. Hela processkedjan från presale och tillhandahållande av digital information till försörjningskedjan och eftermarknad granskas och optimeras för digital hantering.
Vi har redan tagit de första, framgångsrika stegen. Nu handlar det om att gå vidare. I den här processen litar vi helt på medarbetare som trivs med ansvar och inte är rädda för ny teknik.

Även följande ämnesområden kan vara intressanta för dig:

ERCO nyhetsbrev - inspirerande projekt, produktnyheter, de senaste ljustekniska rönen

Prenumerera på nyhetsbrevet
Dina uppgifter behandlas strikt konfidentiellt. Du hittar närmare information på Dataskyddsförklaring
Det elektroniska nyhetsbrevet Lichtbericht informerar dig om nyheter från ERCOs värld per e-post; aktuellt, regelbundet och bekvämt. Vi håller dig uppdaterad om evenemang, utmärkelser, nya rön om ljus, projektrapporter, produktnyheter och reportage från ljus- och arkitekturbranschen. Prenumerationen är kostnadsfri och kan avslutas när som helst.