ERCO netwerk, ,

Mondiale ERCO services

ERCO is een wereldwijd actieve onderneming met dochtermaatschappijen en partners in 55 landen. In de lokale ERCO showrooms en kantoren zijn onze zeer gekwalificeerde, speciaal opgeleide medewerkers als lichtadviseurs werkzaam. Met dit wereldwijde netwerk staan wij garant voor een betrouwbare service en vakbekwame begeleiding ter plekke. Dit geldt ook bij internationale, grensoverschrijdende projecten.

ERCO netwerk

ERCO lichtadviseurs
„Consultant to the consultant", adviseur van de adviseurs - zo omschrijven de lokale medewerkers van ERCO hun rol in het bouwtraject: ze bieden bij elk lichttechnisch vraagstuk in elke projectfase professionele ondersteuning aan ontwerpers: van advisering in de ontwerpfase, aanbesteding, bemonstering, projectuitvoering en leveringslogistiek tot en met klantenservice en scholing. Met vakkennis en op maat voor de situatie samengestelde presentaties ondersteunen ze de voorbereidingen voor het ontwerp.

ERCO showrooms
Onze showrooms en kantoren bieden royale ruimten voor productief werkoverleg. Er is altijd een mock-up-gebied beschikbaar voor bemonstering, de presentatie van nieuwe producten, alsmede voor de indrukwekkende demonstratie van de voordelen van een op de waarneming gerichte lichtplanning. Sommige showrooms presenteren tevens lichtoplossingen voor de buitenruimte. Terwijl andere met onlangs gerenoveerde werkplekken juist de benadering van hedendaagse kantoorverlichting van ERCO illustreren.

Events en workshops
Bovendien draagt ERCO in workshops en seminars vakkennis over aan ontwerpers rondom lichttechniek met LED. Evenementen in de showrooms bieden ruimte voor de uitwisseling tussen creatieve en technische ontwerpers - en laten zien hoe ERCO de filosofie „light digital" tot uitdrukking brengt.
ERCO ondersteunt ontwerpers in iedere fase van hun werk – voor het efficiënt zoeken naar producten, inspiratie opdoen uit referentieverslagen en met kennis over licht.
Meer onder

ERCO netwerk

Events en seminars
Het lichttechnisch resultaat en de veelzijdige vormgeving van het ERCO armaturenprogramma worden in de internationale ERCO showrooms voelbaar. Hier bieden hedendaagse kantoor-, winkel- en buitenruimte-verlichting en een royaal mock-up-gebied een over-zicht van de mogelijkheden van de ERCO lichtwerktuigen in de praktijk.

ERCO netwerk

ERCO showrooms
Vakinhoudelijke evenementen maken van de ERCO showrooms ontmoetingsplaatsen voor de lokale lichten architectuurscene. Hier wordt duidelijk wat de ERCO filosofie „light digital“ in de context van de op de waarneming gerichte architectuurbelichting betekent.

ERCO media

ERCO netwerk

Light Finder
De Light Finder, de interactieve webtool voor het op efficiënte wijze zoeken naar producten van ERCO, vindt u hier.

ERCO netwerk

ERCO productcatalogus
De ERCO productcatalogus, alle productgegevensbladen, didactische kennismodules en ERCO brochures zijn als downloadversies hier beschikbaar. En het gedrukte exemplaar van de catalogus kunt u hier bestellen.

ERCO netwerk

Digitale Lichtbericht
Laat u inspireren door onze projecten overal ter wereld en neem een abonnement op het Digitale Lichtbericht.

La luce digitale è la quarta dimensione dell’architettura

ERCO Newsletter - Inspirerende projecten, nieuwe producten, nieuwe kennis over licht

Abonnement op de Newsletter.
Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Meer informatie treft u aan onder Verklaring inzake gegevensbescherming
Via het digitale Lichtbericht ontvangt u actueel, regelmatig en op comfortabele wijze nieuws via de mail uit de kosmos van ERCO. Wij houden u op de hoogte van evenementen, awards, nieuwe kennis over licht, projectberichten en nieuwe producten, alsmede over reportages uit de licht- en architectuurbranche. Het abonnement is gratis en u kunt het op elk moment weer opzeggen.