Hovleverantör till det brittiska kungahuset, ,

ERCO är kunglig hovleverantör av professionella ljusverktyg

Efter många års framgångsrikt samarbete har ERCO officiellt utsetts till hovleverantör av professionella ljusverktyg av den brittiska drottningen Elizabeth II. Inom ramen för sin tjänst ”ERCO individual” har ERCO utvecklat projektspecifika specialarmaturer för de kungliga slotten.
Den kungliga utnämningen ”Royal Warrant” är ett erkännande till företag som i minst fem år levererat varor eller tjänster till de kungliga hushållen. Utnämningen till hovleverantör innebär att företaget får använda den brittiska kronans kungliga vapen som tecken på det gemensamma samarbetet.
Det finns sammanlagt runt 800 företag som utnämnts till ”Royal Warrant”. De representerar ett brett tvärsnitt av handel och industri – allt från enskilda hantverkare till multinationella koncerner.

ERCO är den enda armaturtillverkaren som tilldelats denna ära. Utnämningen förpliktigar till bästa service, högsta kvalitet och ypperliga prestationer.
ERCO kan se tillbaka på många år med tillförlitligt samarbete och en lång rad framgångsrikt genomförda projekt. Vi är stolta över erkännandet och ser fram emot att med vår nya status som kunglig hovleverantör genomföra fler framgångsrika projekt med våra LED-ljusverktyg.

ERCO nyhetsbrev - inspirerande projekt, produktnyheter, de senaste ljustekniska rönen

Prenumerera på nyhetsbrevet
Dina uppgifter behandlas strikt konfidentiellt. Du hittar närmare information på Dataskyddsförklaring
Det elektroniska nyhetsbrevet Lichtbericht informerar dig om nyheter från ERCOs värld per e-post; aktuellt, regelbundet och bekvämt. Vi håller dig uppdaterad om evenemang, utmärkelser, nya rön om ljus, projektrapporter, produktnyheter och reportage från ljus- och arkitekturbranschen. Prenumerationen är kostnadsfri och kan avslutas när som helst.