Download 5861

Programma 2019

De binnen- en buitenruimtearmaturen van ERCO vormen een uitgebreid programma van lichtwerktuigen voor algemene, holistische lichtoplossingen in de architectuur.
Dit jaar bieden wij het geprinte programma als download in twee varianten aan:

  • als overzicht, ideaal om u oriënteren in de vroege planningsfasen;
  • en als complete catalogus met technische gegevens.
Deze gegevens zijn beschikbaar in: 

Producteigenschappen

Deze planningsdocumenten hebben telkens betrekking op een productfamilie. Ze bieden een uitgebreid overzicht van de kenmerken, toepassingen, lichttechniek en armaturenindeling van de individuele productfamilies. Dit zijn Acrobat pdf-documenten die kunnen worden bekeken en geprint.


Gebruiksaanwijzingen

ERCO stelt voor alle producten de gebruiksaanwijzingen in een pdf-indeling ter beschikking. Ze geven uitleg over de montage en het onderhoud van de armaturen.Planningsgegevens armaturen

Voor het creatieve proces van de lichtplanning is meer gedetailleerde informatie nodig. Wij bieden een veelvoud aan verschillende gegevensrecords voor lichtberekening en -simulatie, alsmede afbeeldingen van en teksten over onze producten. Deze kunt u downloaden.

ERCO Newsletter - Inspirerende projecten, nieuwe producten, nieuwe kennis over licht

Abonnement op de Newsletter.
Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Meer informatie treft u aan onder Verklaring inzake gegevensbescherming
Via het digitale Lichtbericht ontvangt u actueel, regelmatig en op comfortabele wijze nieuws via de mail uit de kosmos van ERCO. Wij houden u op de hoogte van evenementen, awards, nieuwe kennis over licht, projectberichten en nieuwe producten, alsmede over reportages uit de licht- en architectuurbranche. Het abonnement is gratis en u kunt het op elk moment weer opzeggen.