Download 5861

Program 2019

Inomhus- och utomhusarmaturer från ERCO utgör ett omfattande program med ljusverktyg för genomgående, helhetliga ljuslösningar i arkitekturen.
I år erbjuder vi det tryckta programmet i två versioner för nedladdning:
– som översikt, perfekt för orientering i de tidiga planeringsfaserna
– som komplett katalog med tekniska data

Dessa data finns att få i: 

Produktegenskaper

Denna planeringsdokumentation behandlar produktfamiljerna var för sig. Den ger en omfattande överblick över egenskaper, användningsområden, ljusteknik och armaturanordning för de enskilda produktfamiljerna. Formatet är pdf-dokument som kan visas och skrivas ut.


Bruksanvisningar

ERCO tillhandahåller bruksanvisningar i pdf-format för alla produkter. I dessa förklaras montering och underhåll av armaturerna.Planeringsdata armaturer

Den kreativa processen ljusplanering kräver detaljerad information. Vi erbjuder för nedladdning en mängd olika data om ljusberäkning och ljussimulering, och även bilder på och texter om våra produkter.

ERCO nyhetsbrev - inspirerande projekt, produktnyheter, de senaste ljustekniska rönen

Prenumerera på nyhetsbrevet
Dina uppgifter behandlas strikt konfidentiellt. Du hittar närmare information på Dataskyddsförklaring
Det elektroniska nyhetsbrevet Lichtbericht informerar dig om nyheter från ERCOs värld per e-post; aktuellt, regelbundet och bekvämt. Vi håller dig uppdaterad om evenemang, utmärkelser, nya rön om ljus, projektrapporter, produktnyheter och reportage från ljus- och arkitekturbranschen. Prenumerationen är kostnadsfri och kan avslutas när som helst.