Hur ERCO stöttar ditt projekt

Övergripande planering med ERCO

Övergripande planering med ERCO

ERCO understödjer planerarna i att erbjuda övergripande ljuslösningar till byggföretag, användare och driftsansvariga. Härvid beaktar vi både ingenjörernas tekniska intresseområden och arkitekternas estetiska ambitioner. Belysning av kontorsbyggnader med ERCO innebär:

  1. Normenlig platsanpassad arkitekturbelysning för en attraktiv arbetsmiljö.

  2. Tillförlitliga armaturer med lång livslängd för säker planering och kostnadseffektiv drift.

  3. Vertikal belysning och god avbländning för god visuell komfort på arbetsplatsen.

Projektstöd från byggstart

Ljusrådgivarna på ERCO erbjuder omfattande stöd i den individuella analysen av projektet, i projektledningen och med avseende på beräkning av totalekonomin. Så skapas en skräddarsydd ljuslösning för inomhus- och utomhusmiljöer. Genom hög produktkvalitet med god hållbarhet möjliggör ERCO dessutom pålitlig drift för maximal livslängd. Här ingår även en omfattande garanti och service.

Anpassning av belysningstillämpningar efter människan

ERCO stöttar kunderna med effektiva belysningsplaner och visar fördelarna för användare och driftsansvariga med kvalitativ ljusplanering. Den exakta ljustekniken medför låga energikostnader och minskar bländningen på arbetsplatsen. Prov på ljusverkan och klargörande av tekniska detaljer i showroom eller på byggplatsen ingår självklart i vår service. Den omfattande planeringshjälpen för belysningsplaner och ljussimuleringar ökar effektiviteten i planeringen.

Effektiv planering av ljusverktyg

I detaljplaneringen understödjer ERCO planerarna vid val av armatur, i specifika frågor om design och teknik samt vid idrifttagning av belysningsanläggningen. Specialutvecklade driftdon och tidlös design ger här maximal precision. Den genomgående kompatibiliteten erbjuder ett estetiskt mervärde och stor flexibilitet. Ljustekniska data skapar mycket goda förutsättningar för ett tillförlitligt genomförande i projektet.

ERCO nyhetsbrev - inspirerande projekt, produktnyheter, de senaste ljustekniska rönen

Prenumerera på nyhetsbrevet
Dina uppgifter behandlas strikt konfidentiellt. Du hittar närmare information på Dataskyddsförklaring
Det elektroniska nyhetsbrevet Lichtbericht informerar dig om nyheter från ERCOs värld per e-post; aktuellt, regelbundet och bekvämt. Vi håller dig uppdaterad om evenemang, utmärkelser, nya rön om ljus, projektrapporter, produktnyheter och reportage från ljus- och arkitekturbranschen. Prenumerationen är kostnadsfri och kan avslutas när som helst.