Manufacturing Excellence Award 2018
Achtergrond

ERCO behaalt de eindoverwinning bij de Manufacturing Excellence Award 2018

Lüdenscheid, november 2018. Sterke punten belonen en maatstaven bepalen – volgens deze filosofie bekroont de Manufacturing Excellence Award jaarlijks uitzonderlijke ondernemingen en zorgt zo voor een benchmark in het industriële landschap van Duitsland. Dit jaar komt ERCO als eindoverwinnaar uit de strijd en bepaalt daarmee als onderneming nieuwe normen.

De gerenommeerde en gesettelde wedstrijd Manufacturing Excellence werd ruim 30 jaar geleden in Groot-Brittannië uitgeschreven. Sinds 2004 honoreert deze ook in Duitsland best-practice-oplossingen in ondernemingen. Naast de eindoverwinning veroverde de armaturenfabrikant uit Lüdenscheid ook de Eerste plaats in de categorieën informatietechnologie, productinnovatie, klantgerichtheid en managementcultuur/integratie van medewerkers.

De goede resultaten zijn gebaseerd op een kandidatuur- en selectieproces dat uit meerdere stappen bestaat. Deze methode is onderverdeeld in een self-assessment audit en business reviews waarbij deskundigen uit de wetenschap en bedrijfskunde een bezoek brengen aan de onderneming en op locatie onderwerpen, zoals productieaansturing en werkprocessen alsmede management en samenwerking, beoordelen. Na ondernemingen als MAN, Daimler en Siemens schaart ERCO zich nu ook bij de eindoverwinnaars bij de Manufacturing Excellence-wedstrijd.

Stimulans voor de toekomst
ERCO was de eerste klassieke armaturenfabrikant met een compleet op LED-technologie gebaseerd productprogramma. Intussen heeft de onderneming talloze, voor IoT geschikte productreeksen in het assortiment. De technologische verandering werd als kans herkend en werd gericht ingezet voor de verbetering van productietechnologieën en producten. De onderscheiding is voor ERCO een bevestiging dat ze op de juiste weg is. Tegelijkertijd stimuleert de award de voortdurende vooruitgang. „Ook in de toekomst zullen wij alle processen en procedures continu doorontwikkelen en aan nieuwe IT-mogelijkheden aanpassen. Verder hechten wij er een groot belang aan dat ERCO met zijn toegepaste waarden medewerkers en klanten langdurig richting geeft“, aldus Marcus Schramm, bedrijfsleider bij ERCO.

MX Award
Overzicht actuele awards

ERCO Newsletter - Inspirerende projecten, nieuwe producten, nieuwe kennis over licht

Abonnement op de Newsletter.
Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Meer informatie treft u aan onder Verklaring inzake gegevensbescherming
Via het digitale Lichtbericht ontvangt u actueel, regelmatig en op comfortabele wijze nieuws via de mail uit de kosmos van ERCO. Wij houden u op de hoogte van evenementen, awards, nieuwe kennis over licht, projectberichten en nieuwe producten, alsmede over reportages uit de licht- en architectuurbranche. Het abonnement is gratis en u kunt het op elk moment weer opzeggen.