Manufacturing Excellence Award 2018
Bakgrund

Totalseger för ERCO vid Manufacturing Excellence Award 2018

Lüdenscheid, november 2018. Upptäcka starka sidor och sätta nya måttstockar – med denna målsättning belönar Manufacturing Excellence Award varje år framstående företag och skapar på detta sätt en norm för Tysklands industrilandskap. I år intar ERCO platsen som totalvinnare och skapar på detta sätt nya standarder som innovativt företag.

Den ansedda och väl etablerade tävlingen Manufacturing Excellence grundades för mer än 30 år sedan i Storbritannien och sedan 2004 belönar den företags Best-Practice-lösningar även i Tyskland. Vid sidan av totalsegern tog armaturtillverkaren från Lüdenscheid även första plats i kategorierna informationsteknik, produktinnovation, kundorientering och ledningskultur/medarbetares integration.

De goda resultaten bygger på en ansöknings- och urvalsprocess i flera steg. Förfarandet består av ett självskattningstest och av verksamhetsgranskningar där experter inom vetenskap och industri besöker företaget och direkt på plats bedömer teman som produktionsstyrning och arbetsprocesser samt ledning och samarbete. Efter företag som MAN, Daimler och Siemens ingår nu även ERCO i gruppen med totalvinnare i Manufacturing Excellence-tävlingen.

Motivation för framtiden
ERCO var den första klassiska armaturtillverkaren med ett produktprogram som baserades helt på LED-teknik. Numera har företaget flera IoT-kompatibla produktserier i sitt sortiment. Man såg den tekniska förvandlingen som chans och använde den med målsättningen att förbättra tillverkningstekniker och produkter. För ERCO är utmärkelsen en bekräftelse på att man har valt rätt väg. Samtidigt motiverar priset också till ständig utveckling. Vi kommer att fortsätta vidareutveckla alla processer och förlopp även i framtiden och anpassa dem till nya IT-möjligheter. Vid sidan av detta är det även i fortsättningen mycket viktigt för oss att ERCO ger medarbetare och kunder en långsiktig orientering genom de värderingar som företaget har” säger Marcus Schramm, verkställande direktör hos ERCO.

MX Award
Översikt över de senaste utmärkelserna

ERCO nyhetsbrev - inspirerande projekt, produktnyheter, de senaste ljustekniska rönen

Prenumerera på nyhetsbrevet
Dina uppgifter behandlas strikt konfidentiellt. Du hittar närmare information på Dataskyddsförklaring
Det elektroniska nyhetsbrevet Lichtbericht informerar dig om nyheter från ERCOs värld per e-post; aktuellt, regelbundet och bekvämt. Vi håller dig uppdaterad om evenemang, utmärkelser, nya rön om ljus, projektrapporter, produktnyheter och reportage från ljus- och arkitekturbranschen. Prenumerationen är kostnadsfri och kan avslutas när som helst.