Events

Light+Building 2016

ERCO op de Light+Building

  • Light+Building 2016
  • Meest vooraanstaande beurs ter wereld voor verlichting en gebouwbeheersystemen
  • 13 tot 18-03-2016
  • Frankfurt am Main
    Hal 3.0 | Stand A11

Hoe vullen inspiratie en techniek elkaar aan? Deze vraag is het thema van de beursstand van ERCO op de Light+Building van dit jaar.

Al van tevoren is het de moeite waard om een blik te werpen op de jongste generatie van ERCO armaturen met LED-technologie.

Opnieuw presenteert ERCO zich op de Light+Building met uitsluitend digitale lichtwerktuigen en bevestigt op die wijze zijn positie als innovatief leider in de architectuurbelichting. Al op 1 januari 2015 had ERCO als eerste klassieke armaturenfabrikant zijn complete portfolio volledig naar LED-technologie geconverteerd. Ter aanvulling bracht ERCO met het begin van 2016 circa 770 nieuw ontwikkelde LED-producten op de markt. De Light+Building biedt bezoekers niet alleen de mogelijkheid deze innovaties te bekijken, maar ook om zich van de sprankeling, precisie en efficiency van de meest actuele LED-verlichting te overtuigen. Daarvoor biedt de beursstand van ERCO aan creatief en technisch ontwerpers talloze tools om LED-armatuursystemen tot in detail te begrijpen en in eigen projecten en opdrachten te gebruiken. Bezoek ons in hal 3.0 op stand A11!

De belangrijkste nieuwe ERCO producten voor 2016 in het kort
ERCO heeft een nieuwe generatie van de systeemoplossing Quintessence ontwikkeld en maakt daarmee grote afstanden tussen de armaturen en een zeer gelijkmatige verlichting mogelijk. Met de plafondinbouwspot Cantax ontwikkelde de Lichtfabriek een nieuwe variant van de succesvolle spanningsrailspot en koos daarbij voor compacte vormen en geringe inbouwdieptes, bijvoorbeeld voor galerieën of winkels. Met de werkplekarmatuur Lucy brengt ERCO de meest moderne LED-lichttechniek naar iedere werkplek en combineert daarbij minimalistisch design, flexibele toepassing, hoogwaardig uiterlijk en intuïtieve bediening. Bolderarmatuur Castor voor de buitenruimte levert naast Dark Sky-technologie een optisch systeem dat alternatief een 180° of 360° stralende lichtverdeling voor straatverlichting of verlichting van de open ruimte biedt. De spot Kona voor de buitenruimte garandeert hoge lichtstromen bij een goede afscherming voor de verlichting van grote gebouwen of objecten.

Een filmische terugblik op de Light+Building van 2014
Bij de laatste editie van de Light+Building stelde ERCO de vraag: „What inspires you?“ Een selectie van de meest markante antwoorden treft u aan in onze film over de beurs. Aangevuld door impressies van lichttechnische verrassingen, geanimeerde gesprekken en een uitgelaten party.

ERCO Newsletter - Inspirerende projecten, nieuwe producten, nieuwe kennis over licht

Abonnement op de Newsletter.
Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Meer informatie treft u aan onder Verklaring inzake gegevensbescherming
Via het digitale Lichtbericht ontvangt u actueel, regelmatig en op comfortabele wijze nieuws via de mail uit de kosmos van ERCO. Wij houden u op de hoogte van evenementen, awards, nieuwe kennis over licht, projectberichten en nieuwe producten, alsmede over reportages uit de licht- en architectuurbranche. Het abonnement is gratis en u kunt het op elk moment weer opzeggen.