Events

Light+Building 2016

ERCO på Light+Building

  • Light+Building 2016
  • Världsledande mässa för ljus och byggteknik
  • 13-18/3 2016
  • Frankfurt am Main
    Hall 3.0 | Monter A11

Hur kan inspiration och teknik samverka? Denna fråga står i centrum för ERCOs mässmonter på årets Light+Building.

Det är en god idé att i förväg ta en titt på den senaste generationen av armaturer från ERCO med LED-teknik.

ERCO deltar återigen vid mässan Light+Building med enbart digitala ljusverktyg och visar återigen att man är innovationsledare inom arkitekturbelysningen. Som första tillverkare av konventionella armaturer hade ERCO ställt om hela sitt produktsortiment till LED-teknik redan den 1 januari 2015. Det följdes upp i början av 2016 med lanseringen av ca 770 nyutvecklade LED-produkter. Light+Building ger besökarna möjlighet att titta närmare på dessa innovationer och övertyga sig om att den senaste LED-belysningen fyller alla krav på briljans, precision och effektivitet. I ERCOs mässmonter visas en mängd verktyg för kreativa och tekniska planerare. Det tydliggör LED-armatursystematiken och gör det lättare välja rätt ljus för projekt och uppdrag. Välkommen att besöka oss i hall 3.0, monter A11!

2016 års viktigaste produktnyheter från ERCO i korthet
ERCO har utvecklat en ny generation av produktfamiljen Quintessence, som möjliggör mycket jämn belysning med stora avstånd mellan armaturerna. Den infällda takstrålkastaren Cantax är en vidareutveckling av den framgångsrika strålkastaren för strömskenor. Denna nya modell har kompakt form och lågt infällningsdjup för till exempel gallerier och butiker. Med arbetsplatsarmaturen Lucy erbjuder ERCO toppmodern LED-ljusteknik till varje arbetsplats. Här förenas minimalistisk design, flexibla användningsmöjligheter, ett högkvalitativt yttre och ett intuitivt gränssnitt. Pollararmaturen Castor för utomhusbruk är dels utrustad med Dark Sky-teknik och dels ett optiskt system för belysning av gångvägar och öppna markytor. Den finns med ljusfördelningar på både 180° och 360°. Strålkastaren Kona för utomhusbruk garanterar stora ljusflöden och god avbländning för belysning av stora byggnader och föremål

En film från Light+Building 2014
Vid den senaste upplagan av Light+Building ställde ERCO frågan "What inspires you?" Ett urval av de mest intressanta svaren hittar du i vår film om mässan. De kompletteras av intryck från ljustekniska överraskningar, livliga samtal och trevligt umgänge.

ERCO nyhetsbrev - inspirerande projekt, produktnyheter, de senaste ljustekniska rönen

Prenumerera på nyhetsbrevet
Dina uppgifter behandlas strikt konfidentiellt. Du hittar närmare information på Dataskyddsförklaring
Det elektroniska nyhetsbrevet Lichtbericht informerar dig om nyheter från ERCOs värld per e-post; aktuellt, regelbundet och bekvämt. Vi håller dig uppdaterad om evenemang, utmärkelser, nya rön om ljus, projektrapporter, produktnyheter och reportage från ljus- och arkitekturbranschen. Prenumerationen är kostnadsfri och kan avslutas när som helst.