Events - Terugblik op de Light+Building 2016, Frankfurt - Terugblik op de Light+Building 2016, Frankfurt

Update uw browser.

Uw browser ondersteunt de huidige internetstandaarden niet. Daardoor kunnen er verkeerde weergaven en een onverwacht gedrag op deze website optreden. Wij adviseren u om uw browser bij te werken om deze website storingsvrij te kunnen gebruiken.

Update uw browser.

Uw browser ondersteunt de huidige internetstandaarden niet. Daardoor kunnen er verkeerde weergaven en een onverwacht gedrag op deze website optreden. Wij adviseren u om uw browser bij te werken om deze website storingsvrij te kunnen gebruiken.

Events

Terugblik op de Light + Building 2016

  • Light + Building 2016
  • Meest vooraanstaande beurs ter wereld voor verlichting en gebouwbeheersystemen
    13 – 18-03-2016
    Frankfurt am Main
    Hal 3.0 | Stand A11

Zojuist werden de poorten van de Light + Building 2016 gesloten. ERCO presenteerde een selectie van zijn meest recente innovaties. Een terugblik met film en foto's.

De Light + Building 2016, die onder het motto „digital – individueel – in een netwerk“ van 13 - 18-03-2016 in Frankfurt am Main plaatsvond, noteerde bij volgeboekte hallen ruim 210.000 bezoekers. Ook de ERCO stand in hal 3.0 werd op alle zes de beursdagen uitermate goed bezocht. Klanten, vertegenwoordigers van de pers en liefhebbers van verlichting waarvoor veel specificaties gelden, maakten gebruik van de gelegenheid om met medewerkers van ERCO over vraagstukken in de hedendaagse architectuurbelichting te discussiëren, waarvan de mogelijkheden zich op dit moment jaarlijks in een rap temp verder ontwikkelen.

De beursstand van ERCO stond in het teken van de LED-technologie en zijn toepassingsmogelijkheden in de architectuurbelichting. Zijn vormgeving berustte op een rechtlijnige zwart-wit-esthetiek en weerspiegelde de spanning tussen technische en creatieve planning. Een grafische afbeelding op de vloer met een binaire code in de vorm van een LED-printplaat zorgde voor de onderlinge, visuele verbinding van de gebieden. Op deze manier konden verschillende, deskundige bezoekers, zoals architecten, lichtplanners en elektroplanners, zich in gelijke mate betrokken voelen. Aan producttafels werd de nieuwste generatie ERCO lichtwerktuigen gepresenteerd. In een mock-up-ruimte kregen de bezoekers de gelegenheid de sprankeling en precisie van het lichteffect aan den lijve te ondervinden. Een communicatieforum met zitjes nodigde uit om er te blijven en leverde met toepassingsvoorbeelden uit de ERCO kosmos veel inspiratie op voor toekomstige projecten. Aan een buitenwand bevond zich een enquête met een knipoog over de voorkeursgebieden van de bezoekers waarop ze werkzaam zijn. Er werd meer dan 35.000 keer gestemd voor light digital, waaronder voor de gebieden Work, Culture, Shop en Community.

Laat de Light + Building de revue passeren – met onze film en een fotogalerie.

De nieuwe lichtwerktuigen van ERCO vormden telkens het middelpunt van de aandacht. Dankzij consequente systeemoplossingen (Quintessence), compact minimalisme (Cantax), innovatief design (Lucy), hoge lichtstromen voor de buitenruimte (Kona) en gedifferentieerde Dark Sky-technologie (Castor) was het vakpubliek buitengewoon enthousiast.

Als klap op de vuurpijl was er aan het begin van de beursweek op zondag weer het bekende feest van de ERCO beursstand. Dit is in de loop der tijd een vaststaande ontmoeting van branchecollega's geworden. Aan de verwachtingen werd ook dit jaar weer voldaan: de sound van Smoove & Turrell zorgde voor een ontspannen sfeer. Er werden levendige gesprekken gevoerd, het nodige drankje werd genuttigd en er werd uitgelaten gedanst.

Als we naar al deze positieve herinneringen kijken, verheugen wij ons al op de Light + Building 2018!

In vergelijking met eerdere jaren kon ERCO het geringe stroomverbruik van de standverlichting nog meer verlagen.

In vergelijking met eerdere jaren kon ERCO het geringe stroomverbruik van de standverlichting nog meer verlagen.

ERCO Newsletter – Inspirerende projecten, nieuwe producten, nieuwe kennis over licht

Abonnement op de Newsletter.
Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Meer informatie treft u aan onder Verklaring inzake gegevensbescherming