Events

Tillbakablick på Light + Building 2016

  • Light + Building 2016
  • Världsledande mässa för ljus och byggteknik
    13-18/3 2016
    Frankfurt am Main
    Hall 3.0 | Monter A11

Light + Building 2016 har just slagit igen portarna. ERCO presenterade ett urval av sina senaste innovationer. Naturligtvis hade vi också ett uppskattat monterparty. En tillbakablick med film och foton.

Light + Building 2016, som gick under mottot "digitalt – individuellt – sammankopplat" från 13-18/3 2016 i Frankfurt am Main, registrerade mer än 210 000 besökare i fullbokade hallar. ERCOs monter i hall 3.0 var välbesökt under alla sex mässdagarna. Kunder, pressrepresentanter och besökare med intresse för exklusiv belysning passade på att diskutera tidsenlig arkitekturbelysning, som utvecklas snabbt från år till år, med ERCOs medarbetare.

ERCOs mässmonter handlade om LED-tekniken och hur den kan användas inom arkitekturbelysningen. Raka linjer och svart-vit färgsättning symboliserade kontrasten mellan teknisk och kreativ planering. En bild på golvet med en binär kod i form av ett LED-kretskort förenade de olika områdena med varandra visuellt. På detta sätt kunde olika kunder som arkitekter, ljusplanerare och elplanerare känna sig uppmärksammade i lika hög grad. Vid produktborden presenterades den senaste generationen av ljusverktyg från ERCO. Ett mock-up-rum lät besökarna uppleva ljusets briljans och precision. Ett kommunikationsforum med sittplatser välkomnade besökarna och inbjöd till att slå sig ned en stund. Praktiska exempel från belysningsvärlden och ERCO bjöd på en mängd impulser för framtida projekt. Vid en yttervägg fanns en skämtsam opinionsundersökning om besökarnas intresseområden. Mer än 35 000 röster avgavs för light digital, bland annat områdena Work, Culture, Shop och Community.

En tillbakablick på Light + Building – med vår film och ett fotogalleri.

En av höjdpunkterna i ERCOs mässprogram var monterpartyt. Det har under åren utvecklats till en regelrätt branschträff. Förväntningarna uppfylldes även i år med avspänd stämning och musik av Smoove & Turrell. Det blev livliga samtal, drycker serverades och många tog tillfället att koppla av med lite dans.

I centrum för uppmärksamheten stod ERCOs nya ljusverktyg. Tack vare genomgående systemlösningar (Quintessence), kompakt minimalism (Cantax), innovativ design (Lucy), stora ljusflöden för utomhusbruk (Kona) och differentierad Dark Sky-teknik (Castor) fick de mycket beröm av de kunniga besökarna.

Med alla dessa positiva intryck gläder vi oss redan över Light + Building 2018!

I jämförelse med de tidigare åren kunde ERCO öka energieffektiviteten i monterbelysningen ännu mer.

I jämförelse med de tidigare åren kunde ERCO öka energieffektiviteten i monterbelysningen ännu mer.

ERCO nyhetsbrev - inspirerande projekt, produktnyheter, de senaste ljustekniska rönen

Prenumerera på nyhetsbrevet
Dina uppgifter behandlas strikt konfidentiellt. Du hittar närmare information på Dataskyddsförklaring
Det elektroniska nyhetsbrevet Lichtbericht informerar dig om nyheter från ERCOs värld per e-post; aktuellt, regelbundet och bekvämt. Vi håller dig uppdaterad om evenemang, utmärkelser, nya rön om ljus, projektrapporter, produktnyheter och reportage från ljus- och arkitekturbranschen. Prenumerationen är kostnadsfri och kan avslutas när som helst.