Ibis Hotel Aachen

Accor-gruppen positionerar sitt budgethotellvarumärke med ett fräscht nytt designkoncept med LED-wallwashers och riktstrålkastare för effektiv visuell komfort.

Hotellkedjan Ibis har ett genomgående belysningskoncept som huvudsakligen bygger på att skapa en karakteristisk ljusatmosfär men även på att välja dekorativa armaturer med en formgivning som accentuerar varumärket och imagen. Den breda väggbelysningen i foajén och restaurangen skapar en ljus atmosfär; riktstrålkastare skapar kontrast mot detta med briljans och modellering. Med systemdesignen hos de infällda takarmaturerna Quintessence LED tillhandahålls en mycket effektiv belysning med diskreta arkitekturdetaljer, som betalar sig snabbt tack vare lägre underhålls- och energikostnad vid drift.

Adress:

Zollernstrasse 2
52070 Aachen
Tyskland

Tel.: : (+49)241/51840
Fax: : (+49)241/5184199
www.ibishotel.com/Aachen

Interiörkoncept:
Dreesen + Partner, Düsseldorf
www.dreesen-design.de

ERCO nyhetsbrev - inspirerande projekt, produktnyheter, de senaste ljustekniska rönen

Prenumerera på nyhetsbrevet
Dina uppgifter behandlas strikt konfidentiellt. Du hittar närmare information på Dataskyddsförklaring
Det elektroniska nyhetsbrevet Lichtbericht informerar dig om nyheter från ERCOs värld per e-post; aktuellt, regelbundet och bekvämt. Vi håller dig uppdaterad om evenemang, utmärkelser, nya rön om ljus, projektrapporter, produktnyheter och reportage från ljus- och arkitekturbranschen. Prenumerationen är kostnadsfri och kan avslutas när som helst.