GANT Flagship Store

I GANT Flagship Store i Myslbek-köpcentret i Prag används endast LED-belysning. Briljant ljus, energibesparing och lång livslängd hör till de viktigaste fördelarna med den högpresterande LED-tekniken.

GANT Flagship Store
GANT Flagship Store
GANT Flagship Store

För ljussättning av varor i skyltfönstret används Logotec LED-strålkastare. Den innovativa ljustekniken med utbytbara Spherolit-linser medger ljusfördelning från narrow spot till wide flood.

LED-strålkastarnas ljuskägla är fri från infrarödstrålning och spill-ljus: för lägre värmeutveckling och klarare kontraster i skyltfönstret.

Två Logotec LED-strålkastare på vardera 14 W accentuerar varsin skyltdocka en med en belysningsstyrka på nästan 5 000 lx. Varuexponeringen präglas av enastående modellering och briljans.

GANT Flagship Store
GANT Flagship Store
GANT Flagship Store

Ljuskonceptet i Gant Flagship Store bygger på bred väggbelysning och downlights för god belysning av hyllor och ett behagligt allmänljus i lokalen i kombination med riktstrålkastare för god modellering och briljans på textilier. Programmet med Quintessence infällda LED-takarmaturer valdes tack vare mycket hög effektivitet i kombination med god visuell komfort.

GANT Woman
Köpcentrum Myslbek
Prag 1, Na Príkope
Tjeckien
www.ngmyslbek.cz

www.gant.com

ERCO nyhetsbrev - inspirerande projekt, produktnyheter, de senaste ljustekniska rönen

Prenumerera på nyhetsbrevet
Dina uppgifter behandlas strikt konfidentiellt. Du hittar närmare information på Dataskyddsförklaring
Det elektroniska nyhetsbrevet Lichtbericht informerar dig om nyheter från ERCOs värld per e-post; aktuellt, regelbundet och bekvämt. Vi håller dig uppdaterad om evenemang, utmärkelser, nya rön om ljus, projektrapporter, produktnyheter och reportage från ljus- och arkitekturbranschen. Prenumerationen är kostnadsfri och kan avslutas när som helst.