Henry Poole, kleermaker

De onderneming met zijn geschiedenis van 200 jaar, vond de meest elegante herenkleding uit voor bijzondere gelegenheden: de smoking. Hun ruimten in Londen worden door ERCO licht in een edele sfeer geplaatst.

De winkelruimten liggen verspreid over twee gebieden. Op de begane grond bevindt zich de kleermakerij waar de maat wordt genomen en de edele stoffen worden geknipt. Op de eerste verdieping worden circa 2000 artikelen van zijde, tweed en kasjmier aangeboden voor de aankleding van heren.

Het lichtconcept werkt met de plafondinbouwarmaturen van de Quadra serie: downlights voor horizontale, lens-wallwashers voor verticale verlichtingsaandelen. Voor de optimale kleurweergave en sprankeling worden laagspannings-halogeenlampen ingezet. Als decoratief „Licht om naar te kijken" zijn traditionele, messing kroonluchters bestemd.

ERCO Newsletter - Inspirerende projecten, nieuwe producten, nieuwe kennis over licht

Abonnement op de Newsletter.
Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Meer informatie treft u aan onder Verklaring inzake gegevensbescherming
Via het digitale Lichtbericht ontvangt u actueel, regelmatig en op comfortabele wijze nieuws via de mail uit de kosmos van ERCO. Wij houden u op de hoogte van evenementen, awards, nieuwe kennis over licht, projectberichten en nieuwe producten, alsmede over reportages uit de licht- en architectuurbranche. Het abonnement is gratis en u kunt het op elk moment weer opzeggen.