Henry Poole, måttskräddare

De 200 år gamla traditionsrika företaget skapade den eleganta herrkostymen för speciella situationer: smokingen. Deras lokaler i London får en förfinad stämning av ljuset från ERCO.

Butikslokalerna är uppdelade på två delar. I markplanet finns skrädderiet, där man tar mått och skär till de exklusiva tygerna. På första våningen finns runt 2 000 artiklar för herrar av siden, tweed och kaschmir.

Ljuskonceptet är utformat med hjälp av infällda takarmaturer från Quadra-serien. Downlights för horisontella, lins-wallwashers för vertikala belysningsandelar. För bästa möjliga färgåtergivning och briljans används lågvoltshalogenlampor. Som dekorativt "ljus som förskönar" används traditionella mässingsljuskronor.

ERCO nyhetsbrev - inspirerande projekt, produktnyheter, de senaste ljustekniska rönen

Prenumerera på nyhetsbrevet
Dina uppgifter behandlas strikt konfidentiellt. Du hittar närmare information på Dataskyddsförklaring
Det elektroniska nyhetsbrevet Lichtbericht informerar dig om nyheter från ERCOs värld per e-post; aktuellt, regelbundet och bekvämt. Vi håller dig uppdaterad om evenemang, utmärkelser, nya rön om ljus, projektrapporter, produktnyheter och reportage från ljus- och arkitekturbranschen. Prenumerationen är kostnadsfri och kan avslutas när som helst.