Surfection surf store

Manly Beach, Sydney - Het mekka van surfers. Hier bepaalt de flagship store van de surf store-keten, „Surfection" de trend in een zakelijke stijl, design en verlichtingstechniek.

De Australische winkelketen „Surfection" biedt hun klanten het volledige assortiment voor hun sport die tegelijkertijd een levensstijl is. De strandpromenade van het surfbolwerk Manly is de ideale locatie voor de flagship store van de keten. Authenticiteit en geloofwaardigheid van de individualistische doelgroep zijn de hoofdcriteria voor het designconcept, waarvoor Chris Athas als Surfection-hoofd persoonlijk de verantwoordelijkheid nam. Het combineert heldere, moderne lijnen met warme, natuurlijke materialen en vlakken, zoals hout, natuursteen en terrazzo.

Als lichtwerktuigen gebruikten de ontwerpers downlights, wallwashers en richtbare spots uit het programma Lightcast plafondinbouwarmaturen. Uitgevoerd met halogeen-metaaldamplampen met warme tinten (3000 kelvin) met keramische elementen zorgen deze voor duurzaam, energiezuinig licht bij een optimaal visual comfort en een uitmuntende kleurweergave.

ERCO Newsletter - Inspirerende projecten, nieuwe producten, nieuwe kennis over licht

Abonnement op de Newsletter.
Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Meer informatie treft u aan onder Verklaring inzake gegevensbescherming
Via het digitale Lichtbericht ontvangt u actueel, regelmatig en op comfortabele wijze nieuws via de mail uit de kosmos van ERCO. Wij houden u op de hoogte van evenementen, awards, nieuwe kennis over licht, projectberichten en nieuwe producten, alsmede over reportages uit de licht- en architectuurbranche. Het abonnement is gratis en u kunt het op elk moment weer opzeggen.