Surfection Surf Store

Manly Beach, Sydney - surfarnas Mekka. Här är flaggskeppet i surfbutikskedjan "Surfection" trendsättande när det gäller stil, design och belysningsteknik.

Den australiensiska affärskedjan "Surfection" erbjuder kunderna ett fullständigt sortiment för sin sport, som samtidigt är en livsstil. Strandpromenaden i surfarparadiset Manly är ett idealiskt läge för kedjans flaggskeppsbutik. Tillförlitlighet och trovärdighet i den individualistiska målgruppen är de viktigaste kriterierna för designkonceptet, som Surfection-chefen Chris Athas själv tagit fram. Det kombinerar rena, moderna linjer med varma, naturliga material och ytor som trä, natursten och terrazzo.

Som ljusverktyg använde planerarna downlights, wallwashers och riktstrålkastare från Lightcast-serien med infällda takarmaturer. De är bestyckade med varmtonade (3000 Kelvin) metallhalogenlampor med keramiska brännare och ger kostnadseffektivt ljus och lång livslängd och ger optimal visuell komfort och utmärkt färgåtergivning.

ERCO nyhetsbrev - inspirerande projekt, produktnyheter, de senaste ljustekniska rönen

Prenumerera på nyhetsbrevet
Dina uppgifter behandlas strikt konfidentiellt. Du hittar närmare information på Dataskyddsförklaring
Det elektroniska nyhetsbrevet Lichtbericht informerar dig om nyheter från ERCOs värld per e-post; aktuellt, regelbundet och bekvämt. Vi håller dig uppdaterad om evenemang, utmärkelser, nya rön om ljus, projektrapporter, produktnyheter och reportage från ljus- och arkitekturbranschen. Prenumerationen är kostnadsfri och kan avslutas när som helst.