The Rug Company showroom

Buitengewone materialen en weefprocessen, alsmede de samenwerking met topdesigners maken de tapijten van The Rug Company tot indrukwekkende, unieke interieurstukken.

De showroom in Stockholm wordt verlicht met verschillende modellen van de Quadra productserie en met Optec spots. Aan de wanden opgehangen tapijten worden met de verticale verlichting van de wallwashers op de beste manier in scène gezet die mogelijk is. Optec spots die zijn gemonteerd aan spanningsrails, plaatsen op flexibele wijze lichtaccenten op de gestapelde tapijten in het midden van de ruimte.

ERCO Newsletter - Inspirerende projecten, nieuwe producten, nieuwe kennis over licht

Abonnement op de Newsletter.
Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Meer informatie treft u aan onder Verklaring inzake gegevensbescherming
Via het digitale Lichtbericht ontvangt u actueel, regelmatig en op comfortabele wijze nieuws via de mail uit de kosmos van ERCO. Wij houden u op de hoogte van evenementen, awards, nieuwe kennis over licht, projectberichten en nieuwe producten, alsmede over reportages uit de licht- en architectuurbranche. Het abonnement is gratis en u kunt het op elk moment weer opzeggen.