Wijncentrum Wijnperserij Kaltern

De architectuur van het aan de Zuid-Tiroolse wijnstraat gelegen complex wordt bepaald door de dialoog tussen het oude hoofdgebouw en de nieuwe showrooms die door ERCO worden verlicht.

De beroemde wijnplaats aan de Kalterer See (Lago di Caldaro) zorgt met moderne architectuur voor een hedendaags imago: het nieuwe Winecenter biedt gedistingeerde ruimten voor de verkoop van wijn en voor proeverijen - gepresenteerd in het licht van Optec spots, Quadra richtbare inbouwspots en Lightcast wallwashers en vloerwashers.

www.winecenter.it

ERCO Newsletter - Inspirerende projecten, nieuwe producten, nieuwe kennis over licht

Abonnement op de Newsletter.
Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Meer informatie treft u aan onder Verklaring inzake gegevensbescherming
Via het digitale Lichtbericht ontvangt u actueel, regelmatig en op comfortabele wijze nieuws via de mail uit de kosmos van ERCO. Wij houden u op de hoogte van evenementen, awards, nieuwe kennis over licht, projectberichten en nieuwe producten, alsmede over reportages uit de licht- en architectuurbranche. Het abonnement is gratis en u kunt het op elk moment weer opzeggen.