Brose Fahrzeugteile GmbH & Co. KG

De automobieltoeleverancier kiest bij de renovatie van zijn ruim 100 jaar oude bedrijfsgebouw voor producten van ERCO: TM spots en Optec armaturen verlichten conferentieruimten. Tesis vloerinbouwarmaturen verlichten de façaden.

Parabelle pendelarmaturen met halogeen-metaaldamplampen zorgen in de fabriekshallen voor veilige, efficiënte en verblindingsvrije verlichting van de werkplekken en verkeerszones.

Het bestuursgebouw combineert de tentoonstelling van producten met vergaderzones. Quinta spots accentueren de expositiestukken, terwijl boven de vergadertafels Optec armaturen aan hangende Hi-trac rails zijn gemonteerd en comfortabele werkplekverlichting verspreiden.

ERCO Newsletter - Inspirerende projecten, nieuwe producten, nieuwe kennis over licht

Abonnement op de Newsletter.
Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Meer informatie treft u aan onder Verklaring inzake gegevensbescherming
Via het digitale Lichtbericht ontvangt u actueel, regelmatig en op comfortabele wijze nieuws via de mail uit de kosmos van ERCO. Wij houden u op de hoogte van evenementen, awards, nieuwe kennis over licht, projectberichten en nieuwe producten, alsmede over reportages uit de licht- en architectuurbranche. Het abonnement is gratis en u kunt het op elk moment weer opzeggen.