Brunner communicatiecentrum

De nieuwe bedrijfsruimten van de meubelfabrikant vallen op door de unieke plafondconstructie, alsmede door de driehoekig vormgegeven plattegrond van het showroom- en kantoorgebouw.

De meubelfabrikant van objecten uit het Badische Rheinau heeft zich in de afgelopen jaren als marktleider gevestigd op de sterk expanderende markt van de functionele seniorenmeubels.

Een ander gebied waarop deze actief is, is de meubilering van de luchthaven. De beurs van Frankfurt bestelde overigens onlangs 3000 stoelen. Brunner hecht grote waarde aan het feit dat alle meubels, zoals tafels en stoelen, zonder uitzondering op de locatie in Duitsland worden geproduceerd.

Op de begane grond ensceneren Optec spots met laagspannings-halogeenlampen het showroomgedeelte. Als achtergrond zijn Optec wallwashers bestemd voor de gelijkmatig verlichte wanden. De kantoren op de tweede verdieping krijgen zacht, indirect licht door Trion uplights met halogeen-metaaldamplampen.

ERCO Newsletter - Inspirerende projecten, nieuwe producten, nieuwe kennis over licht

Abonnement op de Newsletter.
Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Meer informatie treft u aan onder Verklaring inzake gegevensbescherming
Via het digitale Lichtbericht ontvangt u actueel, regelmatig en op comfortabele wijze nieuws via de mail uit de kosmos van ERCO. Wij houden u op de hoogte van evenementen, awards, nieuwe kennis over licht, projectberichten en nieuwe producten, alsmede over reportages uit de licht- en architectuurbranche. Het abonnement is gratis en u kunt het op elk moment weer opzeggen.