Kommunikationscentrum Brunner

Möbeltillverkarens nya affärslokaler fascinerar betraktaren genom den unika takkonstruktionen och även den trekantiga grundformen hos utställnings- och kontorsbyggnaden.

Denna tillverkare av kontraktsmöbler i Rheinau Baden har under de gångna åren etablerat sig som marknadsledare på den kraftigt expanderande marknaden för funktionsmöbler för seniorer.

Ytterligare ett verksamhetsområde är möbler för flygplatser, och mässan i Frankfurt beställde 3 000 stolar för inte så länge sedan. Brunner sätter stort värde på det faktum att alla möbler, bord och stolar utan undantag tillverkas i anläggningen i Tyskland.

På bottenvåningen ljussätts utställningsområdet av Optec strålkastare med lågvoltshalogenlampor, och bakgrunden utgörs av väggar som får en jämn belysning av Optec wallwashers. Kontoren på andra våningen får ett mjukt indirekt ljus från Trion Uplights med metallhalogenlampor.

ERCO nyhetsbrev - inspirerande projekt, produktnyheter, de senaste ljustekniska rönen

Prenumerera på nyhetsbrevet
Dina uppgifter behandlas strikt konfidentiellt. Du hittar närmare information på Dataskyddsförklaring
Det elektroniska nyhetsbrevet Lichtbericht informerar dig om nyheter från ERCOs värld per e-post; aktuellt, regelbundet och bekvämt. Vi håller dig uppdaterad om evenemang, utmärkelser, nya rön om ljus, projektrapporter, produktnyheter och reportage från ljus- och arkitekturbranschen. Prenumerationen är kostnadsfri och kan avslutas när som helst.