Wiesbadener Volksbank Private Banking

Wiesbadener Volksbank har inrymt sin avdelning för Private Banking i en historisk villa - representativt ljussatt med LED-teknik från ERCO, även nattetid.

Wiesbadener Volksbank Private Banking

För byggnader med historiska, rikt strukturerade fasader lämpar det sig väl att framhäva strukturen i ljuskoncept och sätta enskilda komponenter i fokus. Det ger ett representativt utseende nattetid, som verkligen gör rättvisa åt byggnadens användningsområde.

Ett särskilt effektivt verktyg för denna planeringsmetod är Kubus fasadarmaturer med LED, vars släpljuskäglor sätter attraktiva accenter - underhållsfritt och med minimala energikostnader.

Wiesbadener Volksbank Private Banking
Wiesbadener Volksbank Private Banking

Till den ljussatta fasaden kommer ljussättningen av trappan och trädgården på framsidan av villan som nu används i en ny funktion. Här använder planeraren Panorama pollararmaturer och även Midipoll pollararmaturer med LED, som på ett mycket energieffektivt sätt även fungerar som rumsbildande element.

Bierstadter Straße 23
65189 Wiesbaden
Tel: 0611 367-1549
www.wvb.de

Ljusplanering:
Arne Fiedler, Wiesbaden

ERCO nyhetsbrev - inspirerande projekt, produktnyheter, de senaste ljustekniska rönen

Prenumerera på nyhetsbrevet
Dina uppgifter behandlas strikt konfidentiellt. Du hittar närmare information på Dataskyddsförklaring
Det elektroniska nyhetsbrevet Lichtbericht informerar dig om nyheter från ERCOs värld per e-post; aktuellt, regelbundet och bekvämt. Vi håller dig uppdaterad om evenemang, utmärkelser, nya rön om ljus, projektrapporter, produktnyheter och reportage från ljus- och arkitekturbranschen. Prenumerationen är kostnadsfri och kan avslutas när som helst.