Ljusseminarier
Seminarier

Ljusseminarier

Ljusplanering och rätt användning av armaturer är krävande teman. Scenografiska ljuskoncept medger ytterligare utformningsmöjligheter som ofta bara berörs ytligt i utbildningen av planerare. Därför har förmedlingen av tillämpningskunskaper större betydelse än någonsin tidigare hos ERCO. På ERCOs huvudkontor och ljusfabrik i Lüdenscheid erbjuds kontinuerligt seminarier och workshops - för studenter, arkitekter, planerare och ingenjörer. På ERCOs ljusfabrik finns speciella lokaler och utomhusmiljöer samt demonstrationsverktyg som används i utbildningssyfte.

För information, kontakta Marc Hartings, e-post: lichtseminar(at)erco.com

Lighting Workshop för grupper av studenter

Under en- till tvådagars ljusseminarier förmedlar erfarna arkitekter och ljusplanerare gedigna kunskaper om ljusplanering och ljusvarseblivning, ljuskällor samt arkitektur-, accent- och allmänbelysning. Förutom att förmedla grundkunskaper i ljusteknik och varseblivning syftar seminarierna även till att utveckla deltagarnas kompetens inom ljusplanering. Målet är att de inom ramen för sina studier ska kunna utveckla och precisera utkast som baseras på kriterierna för ljusplanering. Eftersom utbildningen är moduluppbyggd kan innehållet i de enskilda seminarierna anpassas till kraven i olika studieinriktningar. Ljusseminarierna är kostnadsfria för högskolegrupper och kan bokas genom tillhörande institution på överenskomna tider.

Tider på förfrågan

Till bokningsförfrågan

 

Dina uppgifter behandlas strikt konfidentiellt. Du hittar närmare information på Dataskyddsförklaring.

ERCO nyhetsbrev - inspirerande projekt, produktnyheter, de senaste ljustekniska rönen

Prenumerera på nyhetsbrevet
Dina uppgifter behandlas strikt konfidentiellt. Du hittar närmare information på Dataskyddsförklaring
Det elektroniska nyhetsbrevet Lichtbericht informerar dig om nyheter från ERCOs värld per e-post; aktuellt, regelbundet och bekvämt. Vi håller dig uppdaterad om evenemang, utmärkelser, nya rön om ljus, projektrapporter, produktnyheter och reportage från ljus- och arkitekturbranschen. Prenumerationen är kostnadsfri och kan avslutas när som helst.