ERCO - Service - Persberichten - ERCO Light Finder op www.erco.com: het intuïtieve pad naar het juiste LED-licht -

Update uw browser.

Uw browser ondersteunt de huidige internetstandaarden niet. Daardoor kunnen er verkeerde weergaven en een onverwacht gedrag op deze website optreden. Wij adviseren u om uw browser bij te werken om deze website storingsvrij te kunnen gebruiken.

Update uw browser.

Uw browser ondersteunt de huidige internetstandaarden niet. Daardoor kunnen er verkeerde weergaven en een onverwacht gedrag op deze website optreden. Wij adviseren u om uw browser bij te werken om deze website storingsvrij te kunnen gebruiken.

ERCO Light Finder op www.erco.com: het intuïtieve pad naar het juiste LED-licht

ERCO Light Finder op <a href=www.erco.com: het intuïtieve pad naar het juiste LED-licht [PKM_Objekt]">

Dit artikel downloaden

Lüdenscheid, februari 2014. Gereduceerd tot alleen de functie of als stemmige enscenering - de optimale verlichting van architectuur stelt een creatief en tegelijkertijd ingewikkeld planningsproces als voorwaarde. In het centrum staat de vraag naar de geschikte lichtoplossing die recht doet aan het architectonische idee en het gebruiksconcept ondersteunt. Met de nieuwe Light Finder introduceert ERCO op www.erco.com een intuïtieve planningtool voor het vinden van producten die de lichtplanning met LED-technologie vergemakkelijken.

Gaat het om een binnen of buiten ruimte, om objecten in de ruimte of aan de wand te verlichten? Dient het warm- of neutraalwit licht te zijn? Moet er worden gedimd? De gedetailleerde specificaties in de architectuurlichtplanning variëren per project. De Light Finder van ERCO ondersteunt het creatieve lichtplanningsproces al vanaf het begin. Met afbeeldingenvan ruimten en toepassingen leidt de intuïtief bedienbare onlinetool naar producten van ERCO te zoeken. Het helpt architecten, ontwerpers en opdrachtgevers snel en op visuele wijze naar de optimale LED-lichtoplossing. De tool is via mobiele toestellen oproepbaar en kan dus ook onderweg en tijdens vergaderingen worden gebruikt.

Light Finder: de efficiënte basis voor planning
Met planningsgedeelten voor binnen en buiten voldoet de Light Finder aan de eisen voor een precieze en creatieve architectuurbelichting. Tot en met acht criteria roept het onlinehulpmiddel voor planning stapsgewijs op: van algemene vragen tot uitgebreide details en dat met behulp van begrijpelijke grafieken. Het te verlichten ruimtebereik en de objecten, ruimtehoogte, lichtkleur en productkleur worden bijvoorbeeld gedefinieerd. Bovendien kan de gebruiker, indien gewenst, aanvullende informatie over technische bijzonderheden oproepen.

Het resultaat toont een overzicht de geschikte ERCO LED-armaturen met hun technische gegevens en producteigenschappen. Daarnaast is het mogelijk om aanbestedingsdocumenten, 3D- en planningsgegevens voor lichtverdeling en beeldmateriaal voor de verdere planning te downloaden. De lijst kan worden verzonden; voor diepgaander, deskundig advies kan meteen contact worden gelegd met een adviseur van ERCO.

U vindt uw perfecte licht met de ERCO Light Finder op www.erco.com/lightfinder

ERCO nieuwe producten 2014
Voor 2014 presenteert ERCO ruim 800 nieuwe LED-armaturen die consequent zijn afgestemd op de LED-technologie: ERCO ontwikkelt en produceert hoogwaardige lichtwerktuigen voor creatieve, duurzame en energiezuinige lichtconcepten. Alle nieuwe producten treft u aan op www.erco.com en in de nieuwe Catalogus 2014 met alle achtergrondgegevens en een overzichtelijke samenvatting. Uw gedrukte exemplaar van het programma verkrijgt u onder www.erco.com/service/media/request-printed-catalogues-and-printed-media-5839/nl .

Over ERCO
De ERCO lichtfabriek met zetel in Lüdenscheid is een internationaal gerenommeerde specialist voor architectuurbelichting met LED-technologie. Het in 1934 opgerichte familiebedrijf is wereldwijd actief met ruim 60 dochtermaatschappijen, vestigingen en vertegenwoordigingen. In nauw contact met architecten, lichtplanners en ingenieurs ontwikkelt ERCO lichtwerktuigen met de focus op de architectuursegmenten cultuur en handel, werk en gastvrijheid, leven en overheidsinstanties. ERCO ziet licht als de vierde dimensie in de architectuur.

Als u meer informatie over ERCO of beeldmateriaal wenst, bezoek ons dan op www.erco.com/presse. Wij leveren u voor uw berichtgeving ook graag materiaal over projecten wereldwijd.
(3979 karakter)

Geschikt beeldmateriaal

Afbeelding 1 / Download HiRes
Of u nu onderweg bent of een adviesgesprek voert ? intuïtief en direct leidt ERCO Light Finder u naar de perfecte lichtoplossing voor de individuele verlichtingsvereisten in de architectonische planning. Foto: ERCO
Afbeelding 2 / Download HiRes
Een intuïtieve oriëntatiehulp voor de lichtplanning Met behulp van de belangrijkste selectiecriteria filtert de Light Finder uit ruim 2562 LED-lichtwerktuigen de geschikte ERCO producten eruit. Foto: ERCO

ERCO Newsletter – Inspirerende projecten, nieuwe producten, nieuwe kennis over licht

Abonnement op de Newsletter.
Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Meer informatie treft u aan onder Verklaring inzake gegevensbescherming