ERCO - Service - Pressmeddelanden - ERCO Light Finder på www.erco.com: Den intuitiva vägen till det rätta LED-ljuset -

Uppdatera webbläsaren.

Din webbläsare stödjer inte aktuella webbstandarder. Det kan medföra felaktig visning och oväntade funktionssätt på denna webbplats. Vi rekommenderar dig att uppdatera webbläsaren för kunna använda denna webbplats utan problem.

Uppdatera webbläsaren.

Din webbläsare stödjer inte aktuella webbstandarder. Det kan medföra felaktig visning och oväntade funktionssätt på denna webbplats. Vi rekommenderar dig att uppdatera webbläsaren för kunna använda denna webbplats utan problem.

ERCO Light Finder på www.erco.com: Den intuitiva vägen till det rätta LED-ljuset

ERCO Light Finder på <a href=www.erco.com: Den intuitiva vägen till det rätta LED-ljuset [PKM_Objekt]">

Ladda ned denna artikel:

Lüdenscheid, februari 2014. Oavsett om det bara gäller funktionen eller om det ska vara en stämningsfull ljussättning behövs det en kreativ och samtidigt komplex planeringsprocess för att uppnå bästa möjliga belysning av arkitektur. I centrum står frågan om en lämplig ljuslösning, som gör den arkitektoniska idén rättvisa och understödjer användningskonceptet. ERCO lanserar den nya Light Finder på www.erco.com ett intuitivt planeringsverktyg för produktsökning som gör det lättare att komma igång med ljusplanering med LED-teknik.

Handlar det om belysning inomhus eller utomhus, eller belysning av föremål i rummet eller på väggen? Ska det vara varmvitt eller neutralvitt ljus? Krävs ljusreglering? Detaljkraven i arkitektonisk ljusplanering varierar från projekt till projekt. Light Finder från ERCO understödjer den kreativa ljusplaneringsprocessen ända från början. I det intuitiva online-verktyget med rums- och användningsrelaterade diagram för sökning på ERCOs produkter får arkitekter, planerare och byggherrar snabb och visuell vägledning till bästa möjliga LED-ljuslösning. Det kan även användas i mobila enheter och kan därmed användas på resor och vid möten.

Light Finder: Den effektiva planeringshjälpen
Med två planeringsområden för inomhus och utomhus fyller Light Finder kraven på exakt och kreativ arkitekturbelysning. Upp till åtta kriterier tas upp i olika steg i online-planeringsguiden, från allmänna frågor till små detaljer, med hjälp av lättförståeliga diagram: Till exempel definieras de rumsavsnitt som ska belysas och föremål, takhöjd, ljusfärgsnyans och produktfärg. Dessutom kan användaren vid behov hämta ytterligare information med hjälp av teknisk information.

Som resultat visas en översikt över passande ERCO LED-armaturer med tekniska data och andra egenskaper. Dessutom kan du ladda ned upphandlingsunderlag, 3D- och planeringsdata för ljusfördelning och bildmaterial för vidare planering. Listan kan skickas; om du behöver mer djupgående rådgivning kan du enkelt ta kontakt med en rådgivare hos ERCO.

Du hittar ditt perfekta ljus med ERCO Light Finder på www.erco.com/lightfinder

ERCOs produktnyheter 2014
För år 2014 presenterar ERCO mer än 800 nya LED-armaturer, som konsekvent följer inriktningen mot LED-teknik: ERCO utvecklar och tillverkar högkvalitativa ljusverktyg för kreativa, hållbara och kostnadseffektiva ljuskoncept. Du hittar alla nyheter på www.erco.com och i den nya katalogen 2014 med all bakgrundsinformation och en översiktlig sammanfattning. Du hittar programmet för utskrift på www.erco.com/service/media/request-printed-catalogues-and-printed-media-5839/sv .

Om ERCO
Ljusfabriken ERCO med säte i Lüdenscheid är en internationellt ledande specialist på arkitekturbelysning med LED-teknik. Familjeföretaget, som grundades 1934, har verksamhet över hela världen med mer än 60 dotterbolag, filialer och agenturer. I nära samarbete med arkitekter, ljusplanerare och ingenjörer utvecklar ERCO ljusverktyg med fokus på arkitektursegmenten kultur och handel, arbete och hotell/restaurang, boende och offentliga institutioner. ERCO ser ljuset som arkitekturens fjärde dimension.

Om du vill ha bildmaterial eller mer information om ERCO, är du välkommen till www.erco.com/presse. Vi levererar gärna även material om projekt över hela världen för din rapportering.
(4105 Karaktär)

Passande bildmaterial

1 / Download HiRes
På resa eller vid konsultation - intuitivt och direkt leder ERCO Light Finder dig till den perfekta ljuslösningen för individuella belysningskrav i den arkitektoniska planeringen. Foto: ERCO
2 / Download HiRes
Intuitiv vägledning för ljusplaneringen: Med hjälp av de viktigaste urvalskriterierna filtrerar Light Finder fram passande ERCO-produkter bland 2562 LED-ljusverktyg. Foto: ERCO

ERCO nyhetsbrev – inspirerande projekt, produktnyheter, de senaste ljustekniska rönen

Prenumerera på nyhetsbrevet
Dina uppgifter behandlas strikt konfidentiellt. Du hittar närmare information på Dataskyddsförklaring