ERCO - Service - Persberichten - ERCO op de EuroShop 2017: licht voor opwekken van emotie in winkels -

Update uw browser.

Uw browser ondersteunt de huidige internetstandaarden niet. Daardoor kunnen er verkeerde weergaven en een onverwacht gedrag op deze website optreden. Wij adviseren u om uw browser bij te werken om deze website storingsvrij te kunnen gebruiken.

Update uw browser.

Uw browser ondersteunt de huidige internetstandaarden niet. Daardoor kunnen er verkeerde weergaven en een onverwacht gedrag op deze website optreden. Wij adviseren u om uw browser bij te werken om deze website storingsvrij te kunnen gebruiken.

ERCO op de EuroShop 2017: licht voor opwekken van emotie in winkels

ERCO op de EuroShop 2017: licht voor opwekken van emotie in winkels  [PKM_Objekt]

Dit artikel downloaden

Lüdenscheid, januari 2017. Verlichting in de detailhandel moet emotie opwekken; bij individuele ensceneringen van de nieuwste modecollecties en automodellen, de meest actuele publicaties van de boekenbeurs of bij verse delicatessen. Welke lichtwerktuigen hebben ontwerpers echter nodig, zodat ze kunnen zorgen voor de benodigde flexibiliteit? De beursstand van ERCO op de 50e EuroShop is gewijd aan de ERCO lichttechniek die - gebaseerd op zelfontwikkelde LED-technologie - het gereedschap is voor perfecte ensceneringen. Om het potentieel van deze lichtwerktuigen op de EuroShop te verduidelijken, maakt ERCO van zijn lichtverdelingen een driedimensionaal spektakel. Bij de nieuwe producten van ERCO voor 2017 horen spots voor spanningsrails en, als plafondinbouwoplossing in bescheiden, ruimtebesparend design, de volledig nieuwe, zeer efficiënte lichtverdeling extra wide flood.

Van 5 tot 9 maart 2017 presenteert ERCO op de 50e EuroShop in Düsseldorf zijn competenties in detailhandelverlichting met LED-technologie. De focus ligt op het vergroten van emotie van lichtensceneringen in de detailhandel; nog afgezien van het feit dat licht een nog betere oriëntatie biedt in winkels en dat de artikelen perfect zichtbaar zijn. Aangezien het productassortiment zeer consequent doordacht is, kunnen stemmige scenario's in zeer veel variaties worden omgezet. Vervangbare lichtverdelingen maken talloze verlichtingsconcepten mogelijk.

Verhalen vertellen met lichtverdelingen
In het midden van de stand bevindt zich een mock-up-ruimte, waarvan de vormgeving van de wand op geabstraheerde wijze aan de presentatie in winkels doet denken. De lichtscènes veranderen, genereren de meest verschillende sferen en verduidelijken op die wijze de mogelijkheden van winkelenscenering met het modulaire systeem van ERCO. Rondom de stand worden de achterliggende producten en technologieën aan de hand van de ERCO lichtverdelingen gepresenteerd. Zeven presentatietafels nemen telkens de diameter van een lichtbundel van een spot op die erboven hangt. De lichtbundels zelf worden door royale en tegelijkertijd filigreine sculpturen van kunststof profielen in het geel gevisualiseerd die aan 3D-tekeningen doen denken. Op deze wijze worden in de volledige stand alle lichtverdelingen van ERCO getoond; van narrow spot via wide flood naar wallwash. Een van de belangrijkste nieuwe producten van ERCO voor 2017 is de lichtverdeling extra wide flood die met een zeer brede stralingshoek van meer dan 80° perfect is voor een efficiënte, gelijkmatige basisverlichting van winkels.

Compacte spots voor ensceneringen die de aandacht trekken
Op de producttafels onder de sculpturale lichtbundels worden armaturen voor winkels gepresenteerd. Daaronder bevinden zich nieuwe producten die ERCO op 1 januari 2017 op de markt heeft gebracht. Gimbal spots, breedstralers en wallwashers met cardanische ophanging kunnen zeer gemakkelijk, nauwkeurig en ruimtebesparend worden uitgelijnd. Oseris spots met hun karakteristieke scharnier in een halve cirkel geven een charmante draai aan winkels die zeer veel waarde hechten aan design.
(3197 karakter)
Over ERCO
De ERCO Lichtfabriek met zetel in de Duitse stad Lüdenscheid is een gerenommeerde specialist voor architectuurbelichting met LED-technologie. Het in 1934 opgerichte familiebedrijf is wereldwijd in 55 landen actief met autonome verkooporganisaties en partners. Sinds 2015 is het productprogramma volledig gebaseerd op LED-technologie. Overeenkomstig ontwikkeld, ontwerpt en produceert ERCO in Lüdenscheid digitale armaturen met de zwaartepunten lichttechnische optische systemen, elektronica en design. De lichtwerktuigen ontstaan in nauw contact met architecten, lichtplanners en elektroplanners en worden primair in de volgende toepassingsgebieden ingezet: Work en Shop, Culture en Community, Hospitality, Living, Public en Contemplation. Voor ERCO is digitaal licht de vierde dimensie van de architectuur. Ze ondersteunt ontwerpers om hun projecten met uiterst precieze, efficiënte lichtoplossingen in de werkelijkheid te realiseren.

Als u meer informatie over ERCO of beeldmateriaal wenst, bezoek ons dan op www.erco.com/presse. Wij leveren u ter ondersteuning graag beeldmateriaal over projecten wereldwijd.

Geschikt beeldmateriaal

Afbeelding 1 / Download HiRes
Winkelverlichting die emotie opwekt - op de EuroShop 2017 in Düsseldorf presenteert ERCO zijn competenties in de flexibele winkelverlichting aan de hand van zeven lichtverdelingen.

© ERCO GmbH, www.erco.com
Afbeelding 2 / Download HiRes
Bij de Gimbal armaturen van ERCO kunnen de armatuurkoppen, dankzij een cardanische ophanging, in iedere richting tot en met 40° worden gedraaid - met lichtvoetigheid en de hoogste precisie, en weinig bedieningsinspanningen.

© ERCO GmbH, www.erco.com
Afbeelding 3 / Download HiRes
Oseris spots van ERCO zijn door hun zwenkscharnier niet alleen visueel aantrekkelijk, maar hebben ook een functionele toegevoegde waarde: in winkels biedt de verfijnde en ruimtebesparende verstelbaarheid substantiële voordelen.

© ERCO GmbH, www.erco.com

ERCO Newsletter – Inspirerende projecten, nieuwe producten, nieuwe kennis over licht

Abonnement op de Newsletter.
Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Meer informatie treft u aan onder Verklaring inzake gegevensbescherming