ERCO på EuroShop 2017: Ljus formar köpupplevelsen i detaljhandeln

ERCO på EuroShop 2017: Ljus formar köpupplevelsen i detaljhandeln  [PKM_Objekt]

Ladda ned denna artikel:

Lüdenscheid, januari 2017. Belysningen i detaljhandeln bör ge en positiv köpupplevelse, både vid individuell ljussättning av den senaste modekollektionen och bilmodellen, de senaste publikationerna på bokmässan och färska delikatesser. Men vilka ljusverktyg behöver planerare för att kunna säkerställa nödvändig flexibilitet? ERCO deltar i den femtionde EuroShop med en mässmonter som handlar om ljusteknik, som är baserad på specialutvecklad LED-teknik och utgör en verktygslåda för perfekt ljussättning. För att åskådliggöra potentialen hos dessa ljusverktyg på EuroShop, ställer ERCO ut ljusfördelningarna tredimensionellt. Bland produktnyheterna från ERCO 2017 finns strålkastare för strömskenor och för infällning i taket med diskret, utrymmesbesparande design och med den helt nya, mycket effektiva ljusfördelningen extra wide flood.

Från 5-9 mars 2017 presenterar ERCO sin kompetens på detaljhandelsbelysning med LED-teknik vid den femtionde upplagan av EuroShop i Düsseldorf. Fokus ligger på att ljus - förutom att ge bättre orientering i butiken och perfekt exponering av varorna - kan användas för att förbättra kundens köpupplevelse genom ljussättningen av skyltning och varor. Eftersom produktsortimentet hos ERCO är mycket konsekvent och genomtänkt, kan stämningsfulla scenarier skapas med stor variationsrikedom. Utbytbara ljusfördelningar möjliggör mycket flexibla belysningskoncept.

Storytelling med ljusfördelningar
I mitten av montern befinner sig ett mock-up-rum, vars väggar för tankarna till butiksskyltning. Ljusscenerna förändras, skapar olika stämningslägen och förtydligar på detta sätt de möjligheter som ges att ljussätta butiker med det modulbaserade belysningssystemet från ERCO. På resterande monteryta presenteras de produkter och den teknik som ingår i systemet i mock-up-rummet. Där finns sju utställningsbord med samma diameter som ljuskäglan från strålkastaren som hänger över resp. bord. Själva ljuskäglorna visualiseras i gult genom stora, utsirade "skulpturer", som påminner om 3D-ritningar. På detta sätt presenteras alla ljusfördelningar från ERCO i montern, från narrow spot till wide flood och wallwash. En av de viktigaste nyheterna från ERCO 2017 är ljusfördelningen extra wide flood, som passar perfekt för effektiv jämn allmänbelysning av butiker med sin mycket breda spridningsvinkel på mer än 80°.

Kompakt strålkastare för effektfull ljussättning
På produktborden under de skulpturala ljuskäglorna presenteras armaturer som lämpar sig för butiker. Däribland finns produktnyheter som ERCO släppte ut på marknaden 1 januari 2017. Gimbal strålkastare, washers och wallwashers med kardanupphängning kan riktas mycket enkelt, exakt och utrymmesbesparande. Oseris strålkastare med sin karakteristiska halvklotsled ger en attraktiv twist till butiker med höga anspråk på inredningen.
(3265 Karaktär)
Om ERCO
Ljusfabriken ERCO med säte i den tyska staden Lüdenscheid är en ledande specialist på LED-teknik inom arkitekturbelysningen. Familjeföretaget, som grundades 1934, har verksamhet i 55 länder världen över med självständiga säljorganisationer och partners. Från 2015 baseras produktprogrammet helt på LED-teknik. I enlighet med detta utvecklar, gestaltar och tillverkar ERCO i Lüdenscheid digitala armaturer med tyngdpunkt på ljusteknisk optik, elektronik och design. Ljusverktygen skapas i nära kontakt med arkitekter, ljusplanerare och elplanerare och används framför allt inom följande områden: Work och Shop, Culture och Community, Hospitality, Living, Public och Contemplation. ERCO ser digitalt ljus som arkitekturens fjärde dimension - med hjälp av mycket exakta och effektiva ljuslösningar hjälper vi planerare att överföra sina idéer till verkliga projekt.

Om du vill ha bildmaterial eller mer information om ERCO, är du välkommen till www.erco.com/presse. Vi levererar gärna även material om projekt över hela världen för din rapportering.

Passande bildmaterial

1 / Download HiRes
Detaljhandelsbelysning som ger en positiv köpupplevelse - på EuroShop 2017 i Düsseldorf presenterar ERCO sin kompetens på flexibel butiksbelysning med hjälp av sju ljusfördelningar.

© ERCO GmbH, www.erco.com
2 / Download HiRes
Hos armaturen Gimbal från ERCO kan armaturhuset svängas upp till 40° i varje riktning tack vare en kardanupphängning - enkelt, med högsta precision och liten kraft.

© ERCO GmbH, www.erco.com
3 / Download HiRes
Strålkastaren Oseris från ERCO skapar genom sin svängled en visuellt attraktiv detalj och ger framför allt ett funktionellt mervärde: I butiker erbjuder den eleganta och utrymmesbesparande justerbarheten praktiska fördelar.

© ERCO GmbH, www.erco.com

ERCO nyhetsbrev - inspirerande projekt, produktnyheter, de senaste ljustekniska rönen

Prenumerera på nyhetsbrevet
Dina uppgifter behandlas strikt konfidentiellt. Du hittar närmare information på Dataskyddsförklaring
Det elektroniska nyhetsbrevet Lichtbericht informerar dig om nyheter från ERCOs värld per e-post; aktuellt, regelbundet och bekvämt. Vi håller dig uppdaterad om evenemang, utmärkelser, nya rön om ljus, projektrapporter, produktnyheter och reportage från ljus- och arkitekturbranschen. Prenumerationen är kostnadsfri och kan avslutas när som helst.