ERCO - Service - Persberichten - Een netwerk van inspiratie: ERCO beursstand op de Light+Building 2014 -

Update uw browser.

Uw browser ondersteunt de huidige internetstandaarden niet. Daardoor kunnen er verkeerde weergaven en een onverwacht gedrag op deze website optreden. Wij adviseren u om uw browser bij te werken om deze website storingsvrij te kunnen gebruiken.

Update uw browser.

Uw browser ondersteunt de huidige internetstandaarden niet. Daardoor kunnen er verkeerde weergaven en een onverwacht gedrag op deze website optreden. Wij adviseren u om uw browser bij te werken om deze website storingsvrij te kunnen gebruiken.

Een netwerk van inspiratie: ERCO beursstand op de Light+Building 2014

Een netwerk van inspiratie: ERCO beursstand op de Light+Building 2014  [PKM_Objekt]

Dit artikel downloaden

Lüdenscheid, februari 2014. ERCO staat als LED-specialist met voortreffelijk ontwikkelde competenties op het gebied van de opto-elektronica voor het perfecte licht. Maar hoe kan de betekenis van de LED-technologie worden vertaald in een beursoptreden waarop alle ogen zijn gericht? En vooral, hoe laten creatieven zich daardoor inspireren tot nieuwe oplossingen? Als symbool van de ERCO beursarchitectuur op de Light + Building van dit jaar is gekozen voor een LED-printplaat met zijn complexe netwerkverbindingen die op de plattegrond en het grafische standdesign wordt weerspiegeld.
Tegelijkertijd belichaamt de multimediale, gekoppelde structuur de belangrijkste intentie van ERCO: mensen samenbrengen die elkaar over en weer inspireren.

De nieuwe beursstand van het eigen designteam zet de traditie door van de optredens van ERCO tot dusver: tussen twee gebouwen aan de smalle zijden ontplooit zich een open areaal dat uitnodigt tot het zelf ontdekken van nieuwe producten en tot persoonlijke uitwisselingen. Gemonteerd op lange tafels kunnen de nieuwe LED-lichtwerktuigen van ERCO haptisch en met hun krachtig, precies lichteffect worden beleefd.
Uitsluitend armaturen van de nieuwste generatie zorgen voor de optimale verlichting van de beursstand. Door het gebruik van de meest actuele LED-techniek was ERCO in staat om het energieverbruik van de volledige beursstand ten opzichte van 2012 nog eens te laten dalen met 19 procent - naar 6,17W/m².

Fascinerend licht op reële schaal
ERCO biedt magisch licht voor iedere toepassing - en dat is in de nieuwe beursarchitectuur dan ook met alle zintuigen te beleven. In de overgedimensioneerde Light Box kunnen toepassingsscenario's in waarheidsgetrouwe afmetingen worden meegemaakt. In het elf meter brede toneelvenster worden door overlapping van licht, ruimtelijke projecties en informatiegrafieken verhalen verteld uit de architectuursegmenten van ERCO, zoals cultuur, handel en arbeid. Een daarop afgestemde soundinstallatie zorgt voor een uitnodigende sfeer. De lounge aan de tegenoverliggende kant van de stand nodigt uit om er tijd door te brengen, zich te ontspannen en voor de informele uitwisseling van gedachten.

„What inspires you?"
Als interactieve en gastvrije locatie schept het beursoptreden een omgeving die het uitwisselen van ideeën prikkelt. Wat inspireert de professionals in de internationale licht- en architectuurbranche? Dat heeft ERCO zich afgevraagd - en nodigt de bezoekers van de Light + Building uit om hun individuele bronnen van inspiratie rechtstreeks te delen. Bij de Inspiration Box laten de creatieven uit de gehele wereld hun persoonlijke inspiratiebronnen achter. Of ze lezen in realtime wat er buiten de beurs op het social web over licht en architectuur wordt gepost. Hoe de ERCO stand in de loop van de beurs concreet uitgroeit tot een levendige inspiratie, kan op locatie op de Light + Building worden beleefd.

Vanaf 20 maart 2014 is de opbouw van de beursstand van ERCO live te volgen onder www.erco.com/light-building.

Over ERCO
De ERCO lichtfabriek met zetel in Lüdenscheid is een internationaal gerenommeerde specialist voor architectuurbelichting met LED-technologie. Het in 1934 opgerichte familiebedrijf is wereldwijd actief met ruim 60 dochtermaatschappijen, vestigingen en vertegenwoordigingen. In nauw contact met architecten, lichtplanners en ingenieurs ontwikkelt ERCO lichtwerktuigen met de focus op de architectuursegmenten cultuur en handel, werk en gastvrijheid, leven en overheidsinstanties. ERCO ziet licht als de vierde dimensie in de architectuur.

Als u meer informatie over ERCO of beeldmateriaal wenst, bezoek ons dan op www.erco.com/presse. Wij leveren u voor uw berichtgeving ook graag materiaal over projecten wereldwijd.
(3938 karakter)

Geschikt beeldmateriaal

Afbeelding 1 / Download HiRes
Op de Light + Building 2014 speelt ERCO met dimensies: de bezoekers van de beursstand beleven licht in een overgedimensioneerde printplaat. Foto: ERCO

ERCO Newsletter – Inspirerende projecten, nieuwe producten, nieuwe kennis over licht

Abonnement op de Newsletter.
Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Meer informatie treft u aan onder Verklaring inzake gegevensbescherming