Inspirationskälla i sköna kretsar: ERCOs mässmonter på Light + Building 2014

Inspirationskälla i sköna kretsar: ERCOs mässmonter på Light + Building 2014  [PKM_Objekt]

Ladda ned denna artikel:

Lüdenscheid, februari 2014. ERCO erbjuder perfekt ljus i egenskap av LED-specialist med spetskompetens inom området optoelektronik. Men hur kan betydelsen hos LED-tekniken översättas till ett intresseväckande framträdande på en mässa? Och framför allt - hur kan det inspirera kreativa personer till nya lösningar? Symboliskt framställer ERCOs mässmonter på årets upplaga av Light + Building ett LED-kretskort med komplexa kopplingar, som återspeglas i planritningen och den grafiska utformningen av montern.
Samtidigt förkroppsligar den multimediala, sammankopplade strukturen ERCOs centrala målsättning: att föra samman personer som inspirerar varandra.

Den nya mässmontern, som skapats av vårt eget designteam, spinner vidare på traditionen från tidigare ERCO-montrar: Mellan två byggnader på kortsidorna finns en öppen yta som inbjuder till personliga möten och en titt på våra produktnyheter. De nya LED-ljusverktygen från ERCO monteras på långa bord. Besökarna kan undersöka dem handgripligen och uppleva deras kraftfulla, exakta ljuseffekt.
Enbart armaturer av den senaste generationen används för den utsökta belysningen av mässmontern. ERCO har kunnat sänka energianvändningen för hela mässmontern med ytterligare 19% jämfört med 2012 - till 6,17W/m² - genom att använda den senaste LED-tekniken.

Fascination för ljuset i naturlig skala
ERCO erbjuder magiskt ljus för alla tillämpningar - och i den nya mässmontern kan man uppleva det med alla sinnen. I den överdimensionerade Light Box kan scenarier för olika användningstyper upplevas i naturlig storlek. I det elva meter breda scenfönstret berättar vi om ERCOs arkitektursegment kultur, handel och arbete med hjälp av överlagring av ljus, rumsliga projektioner och bilder. En ackompanjerande ljudinstallation skapar en inbjudande atmosfär. Mittemot montern finns ett allmänt utrymme för att slå sig ner, vila och småprata.

"What inspires you?"
Mässmontern är en interaktiv och öppen plats som stimulerar till utbyte av idéer. Var hämtar proffsen i den internationella ljus- och arkitekturbranschen sin inspiration? ERCO har ställt sig den frågan - och inbjuder besökarna på Light + Building att dela med sig av sina egna inspirationskällor. Kreativa personer från hela världen lämnar sina personliga inspirationskällor i Inspiration Box. Eller de läser i realtid vad som skrivs på sociala webben om ljus och arkitektur utanför mässan. På plats vid Light + Building kan man uppleva hur ERCOs monter under mässans gång växer till en livfull inspirationskälla.

Från 20 mars 2014 kan du följa live på www.erco.com/light-building hur ERCOs mässmonter växer fram.

Om ERCO
Ljusfabriken ERCO med säte i Lüdenscheid är en internationellt ledande specialist på arkitekturbelysning med LED-teknik. Familjeföretaget, som grundades 1934, har verksamhet över hela världen med mer än 60 dotterbolag, filialer och agenturer. I nära samarbete med arkitekter, ljusplanerare och ingenjörer utvecklar ERCO ljusverktyg med fokus på arkitektursegmenten kultur och handel, arbete och hotell/restaurang, boende och offentliga institutioner. ERCO ser ljuset som arkitekturens fjärde dimension.

Om du vill ha bildmaterial eller mer information om ERCO, är du välkommen till www.erco.com/presse. Vi levererar gärna även material om projekt över hela världen för din rapportering.
(3896 Karaktär)

Passande bildmaterial

1 / Download HiRes
Vid mässan Light + Building 2014 leker ERCO med dimensionerna: Besökarna i montern får uppleva ljus i ett jättelikt kretskort. Foto: ERCO

ERCO nyhetsbrev - inspirerande projekt, produktnyheter, de senaste ljustekniska rönen

Prenumerera på nyhetsbrevet
Dina uppgifter behandlas strikt konfidentiellt. Du hittar närmare information på Dataskyddsförklaring
Det elektroniska nyhetsbrevet Lichtbericht informerar dig om nyheter från ERCOs värld per e-post; aktuellt, regelbundet och bekvämt. Vi håller dig uppdaterad om evenemang, utmärkelser, nya rön om ljus, projektrapporter, produktnyheter och reportage från ljus- och arkitekturbranschen. Prenumerationen är kostnadsfri och kan avslutas när som helst.