ERCO - Service - Persberichten - Een sfeervol kantoor - LED-verlichting voor een advocatenkantoor -

Update uw browser.

Uw browser ondersteunt de huidige internetstandaarden niet. Daardoor kunnen er verkeerde weergaven en een onverwacht gedrag op deze website optreden. Wij adviseren u om uw browser bij te werken om deze website storingsvrij te kunnen gebruiken.

Update uw browser.

Uw browser ondersteunt de huidige internetstandaarden niet. Daardoor kunnen er verkeerde weergaven en een onverwacht gedrag op deze website optreden. Wij adviseren u om uw browser bij te werken om deze website storingsvrij te kunnen gebruiken.

Een sfeervol kantoor - LED-verlichting voor een advocatenkantoor

Een sfeervol kantoor - LED-verlichting voor een advocatenkantoor  [PKM_Objekt]

Dit artikel downloaden

"The Soloist", een kantoorgebouw in het centrum van Belfast, werd ontworpen door de Noorse architect Niels Torp en werd in de zomer van 2014 geopend. Een beglaasde arcade verbindt de beide delen van het gebouw en zorgt voor een markante zichtas in de richting van de straat. De binnenruimtes maken op deze manier een zeer open en lichte indruk.
Om voor de medewerkers een optimaal visual comfort te garanderen koos het advocatenkantoor Pinsent Masons voor een hoogwaardige LED-verlichting van ERCO. Voor het lichtconcept selecteerden de ontwerpers armaturen die met een gering energieverbruik en een lange levensduur zeer efficiënt zijn. Tegelijkertijd vallen ze op door hoge verlichtingsniveaus, alsmede zeer consistente kleuren. In de zones waar geconcentreerd wordt gewerkt, zorgt de plafondinbouwarmatuur Quadra voor een verblindingsvrije basisverlichting en creëert een prettig gevoel van helderheid op de bureaus. Met de ovale lichtverdeling verlicht Quadra daarentegen zeer nauwkeurig de gangen in het kantoor. De doelgericht ingezette Compact downlights en de vloerinbouwarmaturen Nadir onderstrepen het karakter van de architectuur. Met stemmige lichtaccenten ensceneren ze individuele architectonische elementen, zoals zuilen. In het ontvangstgedeelte laten Quintessence wallwashers de edele houtnerven van de gelambriseerde wand tot hun recht komen. Met LED-lichtwerktuigen van ERCO lukte het om de verschillende vereisten aan de kantoorverlichting op een wijze op te lossen dat een productieve werkplek met een representatief karakter ontstaat.

Project: Kantoorverlichting van een advocatenkantoor, Belfast
Opdrachtgever: Pinsent Masons
Architecten: Niels Torp, Oslo (ontwerp), WDR & RT Taggart, Belfast (realisatie), Todd Architects, Belfast (interieurconstructie)
Licht: Semple McKillop, Belfast
Elektroplanning: Thomas Graham + Neil Graham, A.E.M., Belfast
Opening: Mei 2014
Producten: Quadra, Nadir, Compact, Quintessence, Cilinder, Optec
Foto's: Frieder Blickle, Hamburg

(1989 karakter)
Over ERCO
De ERCO Lichtfabriek met zetel in Lüdenscheid is een gerenommeerde specialist voor architectuurbelichting met LED-technologie. Het in 1934 opgerichte familiebedrijf is wereldwijd actief met ruim 60 dochtermaatschappijen, vestigingen en vertegenwoordigingen in bijna 40 landen. Sinds 2015 is het productprogramma volledig gebaseerd op LED-technologie. Onder het motto „light digital" ontwikkelt, ontwerpt en produceert ERCO in Lüdenscheid digitale armaturen met de zwaartepunten lichttechnische optische systemen, elektronica en design. De lichtwerktuigen ontstaan in nauw contact met architecten, lichtplanners en elektroplanners en worden primair in de volgende toepassingsgebieden ingezet: Work en Shop, Culture en Community, Hospitality, Living, Public en Contemplation. Voor ERCO is digitaal licht de vierde dimensie van de architectuur. Ze ondersteunt ontwerpers om hun projecten met uiterst precieze, efficiënte lichtoplossingen in de werkelijkheid te realiseren.
Als u meer informatie over ERCO of beeldmateriaal wenst, bezoek ons dan op www.erco.com/presse. Wij leveren u ter ondersteuning graag beeldmateriaal over projecten wereldwijd.

ERCO Newsletter – Inspirerende projecten, nieuwe producten, nieuwe kennis over licht

Abonnement op de Newsletter.
Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Meer informatie treft u aan onder Verklaring inzake gegevensbescherming