Service

Pressmeddelanden

Dina kontaktpersoner för alla pressfrågor:

Arno Heitland
PR-rådgivare mai public relations GmbH

Leuschnerdamm 13
10999 Berlin
Germany

Tel.: +49 (0) 30 66 40 40 553
erco@maipr.com
www.maipr.com

De produkter och tjänster som beskrivs i presstexterna är på grund av varierande tekniska standarder inte tillgängliga över hela världen. Via språkmenyn kan versionerna ändras när som helst. För engelskspråkiga versioner skiljer vi mellan ”Storbritannien och Australien 220V–240V/50Hz” och ”USA 120V/60Hz, 277V/60Hz”. För varje region finns dessutom en ERCO produktkatalog som erbjuder en omfångsrik överblick och även är tillgänglig för nedladdning. Övriga pressfrågor kan riktas till de kontaktpersoner som anges på denna webbplats.

Grundläggande information om ERCO: Press Kit - Företaget Ljusfabriken på webben

Relevanta länkar:
Nyheter
Light Finder
Stories
Download

ERCO Newsletter:
Prenumerera på Newsletter
Newsletter arkiv

ERCO Social Media:

Välkommen till ERCO pressrum

Ljusfabriken ERCO med säte i Lüdenscheid är en ledande specialist på arkitekturbelysning med LED-teknik. ERCO inomhus- och utomhusarmaturer används inom områdena Work, Culture, Shop, Community, Contemplation, Living, Public och Hospitality.

ERCO ljusverktyg levereras för de tekniska förhållanden som råder i det aktuella landet. Det innebär att språkversionerna på den här webbsidan har något olika innehåll. Det finns även två engelskspråkiga versioner: En för ”Europa, Storbritannien och Australien 220V–240V/50Hz” samt en för ”USA 120V/60Hz, 277V/60Hz”. För att säkerställa att du får rätt information kan du ändra språkinställningen här.

ERCO nyhetsbrev - inspirerande projekt, produktnyheter, de senaste ljustekniska rönen

Prenumerera på nyhetsbrevet
Dina uppgifter behandlas strikt konfidentiellt. Du hittar närmare information på Dataskyddsförklaring
Det elektroniska nyhetsbrevet Lichtbericht informerar dig om nyheter från ERCOs värld per e-post; aktuellt, regelbundet och bekvämt. Vi håller dig uppdaterad om evenemang, utmärkelser, nya rön om ljus, projektrapporter, produktnyheter och reportage från ljus- och arkitekturbranschen. Prenumerationen är kostnadsfri och kan avslutas när som helst.