Winkelverlichting met COB-LED

Armaturen voor winkels

Energiezuinige winkelverlichting met Chip-on-Board-LED

Licht is de vierde dimensie van de architectuur. In iedere architectuur bestaan er andere vereisten voor het licht – juist in de detailhandel. Het samenspel van licht en oppervlakken geeft een winkel daarbij zijn unieke identiteit en sfeer. Voor het optimaal ruimtelijke effect zijn er geschikte lichtverdelingen nodig. Het passende spectrum maakt op zijn beurt een visuele beleving van de kwaliteit van de stoffelijkheid van artikelen mogelijk. Voor de winkel geoptimaliseerde lichtverdelingen, lichtkleuren en kleurweergave combineert ERCO nu op perfecte wijze in zijn armaturenprogramma voor Chip-on-Board LED-technologie (COB-LED).


Hier hebben wij planningskennis en tips over winkelverlichting voor u samengesteld: Licht plannen – Shop

Aanvraag voor producten en prijzen

Telefonisch

U treft uw regionale contactpersoon aan onder:

{{fon}}

Optioneel treft u hier de contactgegevens aan van ons wereldwijd netwerk van ERCO lichtadviseurs:

Per email

 

Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Meer informatie treft u aan onder Verklaring inzake gegevensbescherming.

ERCO Newsletter - Inspirerende projecten, nieuwe producten, nieuwe kennis over licht

Abonnement op de Newsletter.
Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Meer informatie treft u aan onder Verklaring inzake gegevensbescherming
Via het digitale Lichtbericht ontvangt u actueel, regelmatig en op comfortabele wijze nieuws via de mail uit de kosmos van ERCO. Wij houden u op de hoogte van evenementen, awards, nieuwe kennis over licht, projectberichten en nieuwe producten, alsmede over reportages uit de licht- en architectuurbranche. Het abonnement is gratis en u kunt het op elk moment weer opzeggen.