Spot-on
Service

„Spot-on“: Het podium voor jonge planningsbureaus en hun projectsuccessen

Goede lichtplanning heeft publiciteit nodig. Met „Spot-on“ ondersteunen wij jonge bureaus bij het tonen van hun wereldwijde projectsuccessen aan het grote publiek. De voorwaarde: u bent de schepper van een imposante lichtplanning die in belangrijke mate met ERCO armaturen werd gerealiseerd – ongeacht of die groot of klein is, in de binnen- of de buitenruimte.

Uiterste indieningsdatum voor de volgende „Spot-on“-ronde is: 26.03.2021Doe nu mee:

We zien uit naar uw creatieve lichtconcepten: De meest overtuigende projecten en hun scheppers worden met een eersteklas PR-pakket gepresenteerd. Daarvoor sponsoren wij een professionele fotoshoot en een redactioneel verslag van een ervaren architectuurjournalist. De geselecteerde projecten komen via alle communicatiekanalen van ERCO terecht bij het grote publiek. Om mee te doen, is het voldoende om een korte beschrijving van het project en lichtconcept, evenals indrukwekkende foto's van de gerealiseerde lichtoplossing via het deelnameformulier naar ons toe te sturen.

Contactgegevens

Projectgegevens

Ik ga akkoord met de Voorwaarden voor deelname. Ik heb de Privacy Policy gelezen.

Nadere informatie over gegevensbescherming

ERCO Newsletter - Inspirerende projecten, nieuwe producten, nieuwe kennis over licht

Abonnement op de Newsletter.
Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Meer informatie treft u aan onder Verklaring inzake gegevensbescherming
Via het digitale Lichtbericht ontvangt u actueel, regelmatig en op comfortabele wijze nieuws via de mail uit de kosmos van ERCO. Wij houden u op de hoogte van evenementen, awards, nieuwe kennis over licht, projectberichten en nieuwe producten, alsmede over reportages uit de licht- en architectuurbranche. Het abonnement is gratis en u kunt het op elk moment weer opzeggen.