Spot-on
Service

"Spot-on": Scenen för nyetablerade planeringskontor och deras projektframgångar

Bra ljusplanering ska visas upp offentligt. Med ”Spot-on” hjälper vi nyetablerade planeringskontor att visa upp sina framgångsrika projekt i offentligheten. Förutsättning: De har utvecklat en övertygande ljusplanering som främst består av armaturer från ERCO – det spelar ingen roll om det är små eller stora projekt, inomhus eller utomhus.

Sista insändningsdatum för nästa omgång av ”Spot-on” är 08.01.2021Delta nu:

Vi ser fram emot dina kreativa ljuslösningar: De mest övertygande projekten och deras upphovsmän belönas med ett förstklassigt PR-paket. Vi sponsrar dessutom en professionell fotosession och en redaktionell artikel av en erfaren arkitekturjournalist. De utvalda projekten når ut till offentligheten via alla kommunikationskanaler som ERCO förfogar över. För att delta behöver du bara skicka in en kortfattad beskrivning av projektet och ljuslösningen samt uttrycksfulla foton av den färdiga ljuslösningen via vårt deltagandeformulär.

Kontaktuppgifter

Projektdata

Jag godkänner deltagandevillkoren. Jag har läst dataskyddsinformationen.

Ytterligare information om dataskydd

ERCO nyhetsbrev - inspirerande projekt, produktnyheter, de senaste ljustekniska rönen

Prenumerera på nyhetsbrevet
Dina uppgifter behandlas strikt konfidentiellt. Du hittar närmare information på Dataskyddsförklaring
Det elektroniska nyhetsbrevet Lichtbericht informerar dig om nyheter från ERCOs värld per e-post; aktuellt, regelbundet och bekvämt. Vi håller dig uppdaterad om evenemang, utmärkelser, nya rön om ljus, projektrapporter, produktnyheter och reportage från ljus- och arkitekturbranschen. Prenumerationen är kostnadsfri och kan avslutas när som helst.