Vloer

Lichtconcepten voor het benadrukken van de vloer in de ruimte

Vloer

Bij vloerverlichting wordt of uitsluitend het vloeroppervlak verlicht, of het de ruimte wordt met downlights in zijn geheel verlicht. Vloerwashers accentueren met name de vloeroppervlakken en de materialiteit ervan.
Vloerwashers zorgen door de asymmetrische lichtverdeling voor een strijklichtverlichting van de vloer. Door de lage montagehoogte zorgen ze voor een hoog visual comfort. De verblindingsvrijheid van downlights wordt door de cut-off bepaald. De gelijkmatigheid van de verlichting met downlights is hoger.

Breed stralende vloerverlichting voor
- circulatieruimtes in hotels, theaters, bioscopen en concertzalen
- gangen
- trappen

Voorkeursarmatuurgroepen:
- downlights
- breedstralers

ERCO Newsletter - Inspirerende projecten, nieuwe producten, nieuwe kennis over licht

Abonnement op de Newsletter.
Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Meer informatie treft u aan onder Verklaring inzake gegevensbescherming
Via het digitale Lichtbericht ontvangt u actueel, regelmatig en op comfortabele wijze nieuws via de mail uit de kosmos van ERCO. Wij houden u op de hoogte van evenementen, awards, nieuwe kennis over licht, projectberichten en nieuwe producten, alsmede over reportages uit de licht- en architectuurbranche. Het abonnement is gratis en u kunt het op elk moment weer opzeggen.