myERCO
myERCO
Met uw kosteloos myERCO account kunt u artikelen noteren, productlijsten voor uw projecten aanmaken en offertes aanvragen. Bovendien heeft u continu toegang tot alle ERCO media in het downloadgedeelte.
U hebt artikelen in uw aantekenlijst
Technische omgeving
Technische omgeving
Globale standaard 220V-240V/50Hz-60Hz
Standaard VS/Canada 120V/60Hz, 277V/60Hz
  • 中文

Wij tonen u onze inhoud in het Nederlands. Productgegevens worden voor een technische omgeving met 220V-240V/50Hz-60Hz weergegeven.

Gebruikersvriendelijker voor u
ERCO wil u de beste service bieden die mogelijk is. Daarom slaat deze website cookies op. Door het verdere gebruik van de website verklaart u zich akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie treft u in onze verklaring betreffende gegevensbescherming aan. Als u klikt op „Niet akkoord“ worden verder essentiële cookies geplaatst. Bepaalde inhoud van externe sites kan niet meer worden weergegeven.
Verklaring inzake gegevensbescherming
Contact

Verklaring inzake gegevensbescherming

I. Wie is de verantwoordelijke en hoe bereik ik de Functionaris gegevensbescherming?

ERCO GmbH, Brockhauser Weg 80-82, 58507 Lüdenscheid, Duitsland, e-mail: info(at)erco.com

Onze Functionaris gegevensbescherming is bereikbaar onder datenschutz(at)erco.com, of per post op ons adres met als aanvulling: „Functionaris gegevensbescherming“.

II. Voor welke doelen en op welke rechtsgronden verwerken wij persoonsgegevens?

a) Bezoek onze website
Bij een zuiver informatief bezoek aan onze website, wanneer u zich dus niet registreert of ons op een andere wijze gegevens verstrekt, verzamelen wij alleen die persoonsgegevens die uw browser aan ons overdraagt.

– IP-adres
– Datum en tijd van de aanvraag
– Inhoud van de aanvraag (concrete pagina)
– Toegangsstatus/HTTP-statuscode
– Website waarvan het verzoek afkomstig is (zgn. „Referrer“ (Verwijzer))
– Besturingssysteem en de interface ervan
– Taal en versie van de browsersoftware.

Wij slaan deze gegevens, incl. het IP-adres, ook op in logbestanden.

Deze gegevens zijn voor ons technisch vereist om onze website weer te geven, de stabiliteit en veiligheid te waarborgen en ons aanbod te optimaliseren.

De rechtsgrond is art. 6 lid 1 lit. f AVG, waarbij ons legitiem belang uit de genoemde doeleinden resulteert.

Wij wissen deze gegevens uiterlijk na zeven dagen. Opslag die verder gaat dan dat, vindt alleen plaats, nadat de persoonsgegevens werden gewist of geanonimiseerd. Bij IP-adressen kan de anonimisering door de passende afkorting plaatsvinden.

b) Cookies
Op onze website maken wij gebruik van cookies. Cookies zijn tekstbestandjes die op uw systeem worden opgeslagen en waardoor wij bepaalde gegevens ontvangen.

Op onze website maken wij gebruik van tijdelijke en permanente cookies. Tijdelijke cookies worden geautomatiseerd gewist, wanneer u de browser sluit. Daartoe behoren met name de sessie-cookies. Deze slaan een zogenaamde sessie-ID op, waarmee verschillende aanvragen van uw browser aan de gezamenlijke sessie kunnen worden toegewezen. Daardoor kan uw computer weer worden herkend, wanneer u naar onze website terugkeert. De sessie-cookies worden gewist, wanneer u zich afmeldt of de browser sluit. Permanente cookies worden na een voorgeschreven duur geautomatiseerd gewist die, afhankelijk van de cookie, kan verschillen. U kunt de cookies in de beveiligingsinstellingen van uw browser te allen tijde wissen.

U kunt uw browserinstelling overeenkomstig uw wensen configureren en bijv. de acceptatie van cookies van externe partijen of van alle cookies weigeren. Wij wijzen u erop dat u in dat geval eventueel niet alle functies van deze website kunt gebruiken.

Bovendien maken wij gebruik van cookies om u voor vervolgbezoeken te kunnen identificeren, indien u een account bij ons hebt. Anders zou u zich voor elk bezoek opnieuw moeten aanmelden.

Het gebruik van cookies is bestemd om het gebruik van ons aanbod prettiger voor u vorm te geven en de gebruikersvriendelijkheid te optimaliseren. Anderzijds maken wij gebruik van cookies om het gebruik van onze website statistisch te registreren en voor het doel van de optimalisatie ons aanbod voor u te evalueren. Deze cookies stellen ons in staat om bij een nieuw bezoek aan onze website automatisch te herkennen dat u ons al eens eerder hebt bezocht. Deze cookies worden telkens na een gedefinieerde periode automatisch gewist.

Bij het oproepen van onze website maken wij u door een cookie-aanwijzing, die naar deze Verklaring betreffende gegevensbescherming verwijst, attent op het gebruik van cookies. Daar kunt u zich ook akkoord verklaren met het gebruik van de cookies.

Rechtsgrondslag is uw toestemming volgens Art. 6 lid 1 lit. a AVG en § 25 lid 1 TTDSG (Duitse gegevensbeschermingswet voor telecommunicatie en telemedia).

c) Newsletter
Indien u ons uw toestemming daarvoor verleent, dan kunt u zich op onze Newsletter abonneren.

De aanmelding voor onze Newsletter gebeurt via het zgn. double-opt-in-proces. Dat wil zeggen dat wij u na uw aanmelding een e-mail sturen naar het e-mailadres dat u hebt opgegeven. Daarin verzoeken wij u om uw bevestiging dat u de verzending van de Newsletter wenst. Wanneer u uw aanmelding niet binnen 24 uur bevestigt, worden uw gegevens automatisch gewist. Bovendien slaan wij telkens de door u gebruikte IP-adressen en de tijden van aanmelding en bevestiging op. Het doel van de procedure is om uw aanmelding te kunnen aantonen en evt. een mogelijk misbruik van uw persoonsgegevens te kunnen ophelderen.

Voor de aanmelding voor de Newsletter bent u alleen verplicht om uw e-mailadres op te geven. Na uw bevestiging slaan wij uw e-mailadres op om de Newsletter te kunnen toesturen.

Rechtsgrondslag is uw toestemming volgens Art. 6 lid 1 lit. a AVG.

Uw toestemming voor het toesturen van de Newsletter kunt u te allen tijde herroepen en de Newsletter afzeggen. De herroeping kunt u met een klik op de link die in iedere Newsletter-e-mail wordt aangeboden, of via e-mail aan newsletter(at)erco.com aangeven. Uw gegevens worden na de afmelding meteen gewist.

Uw e-mailadres wordt ook door de wereldwijde ERCO dochtermaatschappijen gebruikt om u regionaal specifieke informatie te doen toekomen. Dat zijn de volgende vennootschappen:

ERCO Leuchten GmbH
Brockhauser Weg 80-82
58507 Lüdenscheid
Germany

ERCO Lighting B.V.
Gooimeer 13
1411 DE Naarden
Nederland

ERCO Lumières Eurl
6ter, rue des Saints-Pères
75007 Parijs
Frankrijk

ERCO Lighting Ltd.
38 Dover Street
Londen W1S 4NL
Groot-Brittannië

ERCO Lighting AB
Ljusslingan 1
120 31 Stockholm
Zweden

ERCO Lighting AB Norsk Filial
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Noorwegen

ERCO Lighting GmbH
Engerthstrasse 151/Loft e.6
1020 Wenen
Oostenrijk

ERCO Lighting AG
Trottenstrasse 7
8037 Zürich
Zwitserland

ERCO Illuminazione S.r.l.
c/o Edificio Sedici
Viale Sarca 336 F
20126 Milaan
Italië

ERCO Iluminación, S.A.
c/ El Plà nº 47
08750 Molins de Rei, Barcelona
Spanje

ERCO Lighting Inc.
160 Raritan Center Parkway
Suite 10
Edison, NJ 08837
VS

ERCO Lighting Pte. Ltd.
93 Havelock Road
#03-532
Singapore 160093
Singapore

Wij evalueren uw gebruikersgedrag met zgn. web-beacons om onze Newsletter-campagnes statistisch te evalueren en toekomstige Newsletters aan de belangstellingen van de ontvanger aan te passen. U kunt hier bezwaar tegen maken, doordat u de Newsletter afzegt.

Voor de verzending van de Newsletter maken wij gebruik van de technische dienstverlener Emarsys Interactive Services GmbH, Stralauer Platz 34, 10243 Berlijn. Met onze Newsletter-dienstverlener hebben wij een orderverwerkingscontract volgens Art. 28 AVG gesloten. Rechtsgrondslag voor het inzetten van de Newsletter-dienstverlener is ons rechtmatig belang in een effectieve, veilige en gebruikersvriendelijke verzending van de Newsletter cfm. Art. 6 lid 1 lit. f AVG.

d) Contactformulier
Indien u ons contactformulier gebruikt, gebruiken wij de gegevens die u hebt verstrekt, waarbij slechts een geldig e-mailadres is vereist om uw aanvraag te beantwoorden en de andere gegevens vrijwillig zijn. Uw gegevens kunnen in een Customer-Relationship-Management System („CRM System“) of een vergelijkbaar systeem worden opgeslagen.

De gegevensverwerking met als doel het opnemen van contact met ons gebeurt op de grondslag van art. 6 lid 1 lit. b AVG, voor zover het bij uw aanvraag gaat om te voldoen aan contractuele verplichtingen of om de voorbereiding van een overeenkomst. In andere gevallen is de rechtsgrond art. 6 lid 1 lit. f AVG, waarbij ons legitiem belang uit de bovengenoemde doeleinden resulteert.

De persoonsgegevens die wij hebben verzameld vanwege het gebruik van het contactformulier, worden na behandeling van de door u ingediende aanvraag automatisch gewist, wanneer wij niet wettelijk verplicht zijn om deze te bewaren of wanneer wij de gegevens nodig hebben om een overeenkomst na te komen. Daarnaast kunt u te allen tijde bezwaar maken tegen de verwerking, wanneer de verwerking op basis van een legitiem belang gebeurt.

e) E-mailcontact
Indien u via de door ons opgegeven e-mailadressen contact met ons opneemt, slaan wij de door u overgedragen persoonsgegevens op om uw aanvragen te beantwoorden. Uw gegevens kunnen in een Customer-Relationship-Management System („CRM System“) of een vergelijkbaar systeem worden opgeslagen.

De rechtsgrond is art. 6 lid 1 lit. f AVG, waarbij ons legitiem belang uit de bovengenoemde doeleinden resulteert. Indien het opnemen van contact gericht is op de sluiting van een contract of indien het opnemen van contact gebeurt in het kader van een bestaande contractverbintenis, is de rechtsgrond art. 6 lid 1 lit. b AVG.

De gegevens worden gewist, wanneer de behandeling van de aanvraag is afgerond, wanneer wij niet wettelijk zijn verplicht om deze te bewaren of wanneer wij de gegevens voor de nakoming van een contract nodig hebben. Daarnaast kunt u te allen tijde bezwaar maken tegen de verwerking, wanneer de verwerking op basis van een legitiem belang gebeurt.

f) myERCO
Indien u gebruikmaakt van de service myERCO, dan worden bij het verzamelen van artikelen de eerste drie octetten van het IP-adres, alsmede datum en tijd opgeslagen. Bij geregistreerde gebruikers wordt bovendien de gebruiker-ID opgeslagen.

Als u zich registreert, maken wij een gebruikersaccount voor u aan en slaan wij de gegevens op die u hebt opgegeven. U kunt het gebruikersaccount te allen tijde in het gebruikersgedeelte wissen.

Indien u via myERCO een offerteaanvraag aanmaakt, worden de persoonsgegevens verzameld die noodzakelijk zijn voor het maken van de offerte. Verplichte gegevens zijn als zodanig gemarkeerd; de andere gegevens zijn vrijwillig.

Rechtsgrond is art. 6 lid 1 lit. b AVG.

Wij verwerken uw gegevens, met name uw e-mailadres, bovendien om u over andere interessante producten uit ons aanbod te informeren. Rechtsgronden zijn in dit geval art. 6 lid 1 lit. f AVG, § 7 lid 3 UWG (Wet inzake oneigenlijke mededinging). Tegen dit gebruik kunt u te allen tijde bezwaar maken.

Wij zijn vanwege handels- en fiscale voorschriften verplicht om uw adres-, betalings- en bestelgegevens gedurende max. tien jaar op te slaan. Na twee jaar voeren wij echter een beperking van de verwerking door, d.w.z. dat uw gegevens alleen voor de naleving van de wettelijke verplichtingen worden ingezet.

g) Gegevensverwerking voor de voorbereiding en -afwikkeling van de overeenkomst, direct mail
Gegevens die wij van u in verband met de voorbereiding en afwikkeling van een overeenkomst ontvangen, verwerken wij voor het doel van de overeenkomstafwikkeling op grondslag van Art. 6 lid 1 lit. b AVG.

Wij verwerken uw gegevens, met name uw e-mailadres, bovendien om u over andere interessante producten uit ons aanbod te informeren. Rechtsgronden zijn in dit geval art. 6 lid 1 lit. f AVG, § 7 lid 3 UWG (Wet inzake oneigenlijke mededinging). Tegen dit gebruik kunt u te allen tijde bezwaar maken.

Wij zijn vanwege handels- en fiscale voorschriften verplicht om uw adres-, betalings- en bestelgegevens gedurende max. tien jaar op te slaan. Na twee jaar voeren wij echter een beperking van de verwerking door, d.w.z. dat uw gegevens alleen voor de naleving van de wettelijke verplichtingen worden ingezet.

Wij slaan uw gegevens bovendien in een centrale database op, die in onze opdracht door Emarsys eMarketing Systems AG en Emarsys Interactive Services GmbH, Stralauer Platz 34, 10243 Berlijn, wordt geëxploiteerd. In de database worden gegevens over uitgevoerde bestellingen opgeslagen en statistisch geëvalueerd. Deze verwerking dient ons rechtmatig belang cfm. Art. 6 lid 1 lit. f AVG voor de op statistieken gebaseerde optimalisatie van ons online aanbod.

h) Emarsys - Web Extend
Wij maken gebruik van de dienst „Web Extend“ van Emarsys eMarketing Systems AG en Emarsys Interactive Services GmbH, Stralauer Platz 34, 10243 Berlijn, om doelgericht met marketingmaatregelen te beginnen. De dienst stelt ons in staat om bestaande records met andere informatie aan te vullen over het gebruiksgedrag op onze website. Hiervoor gebruikt onze dienstverlener JavaScript en cookies.

Rechtsgrondslag is uw toestemming volgens Art. 6 lid 1 lit. a AVG en § 25 lid 1 TTDSG (Duitse gegevensbeschermingswet voor telecommunicatie en telemedia). Uw toestemming kunt u te allen tijde herroepen.

Met onze dienstverlener hebben wij een orderverwerkingscontract volgens Art. 28 AVG gesloten.

i) Facebook Pixel
Op onze pagina maken wij gebruik van de zgn. Facebook Pixel, waarmee Facebook uw gebruikershandelingen kan volgen en wij gericht reclame-uitingen kunnen inschakelen. Rechtsgrondslag voor het gebruik is uw toestemming cfm. Art. 6 lid 1 lit. a AVG.

Met Facebook hebben wij een contract over de gemeenschappelijke verantwoordelijkheid volgens Art. 26 AVG gesloten en zijn wij EU-standaardcontractclausules overeengekomen.

j) Gegevens van sollicitanten
Indien u uw sollicitatie bij ons indient, verwerken wij de aan ons verstrekte gegevens om te voldoen aan onze (pre)contractuele verplichtingen in het kader van het sollicitatieproces. Indien uw sollicitatie succesvol is, vindt verdere verwerking door ons plaats voor de uitvoering van de arbeidsverbintenis.

Rechtsgronden zijn art. 6 lid 1 lit. b AVG en § 26 BDSG (Duitse Federale Wet Bescherming Persoonsgegevens). Indien u ons vrijwillig bijzondere categorieën persoonsgegevens verstrekt, zoals gegevens over gezondheid of godsdienst, dan is de rechtsgrond bovendien art. 9 lid 2 lit. b AVG.
Indien uw sollicitatie niet succesvol is, wissen wij uw gegevens na uiterlijk zes maanden. De opslag tot die tijd gebeurt voor de beantwoording van eventuele vragen over het sollicitatieproces en om te voldoen aan onze bewijsplichten uit de AGG (Duitse Algemene wet gelijke behandeling). Indien u uw sollicitatie intrekt, zullen wij uw gegevens onmiddellijk wissen.

k) Adform
Op deze website maken wij gebruik van de tool Adform van Adform A/S Wildersgade 10B, sal. 1 DK-1408 Kopenhagen, Denemarken, die gegevens verzamelt voor analyse-, marketing- en optimalisatiedoeleinden en ons daardoor helpt onze marketingmaatregelen en onze website te verbeteren. Adform gebruikt de verzamelde gegevens om reclamecontacten en clicks op reclameweergaven te koppelen met een daaruit resulterend gebruik van onze website. Op deze manier kunnen wij vaststellen of internetgebruikers die onze advertenties hebben gezien, onze website bezoeken en voor welke producten ze belangstelling hebben. Dat helpt ons om ons reclamebudget efficiënter te benutten. Wij kunnen de verzamelde gegevens ook gebruiken om reclame aan te bieden die gebaseerd is op uw belangstellingen (bijv. bekeken opties). Voor het verzamelen van de gegevens worden pseudonieme online identificatienummer (online-ID) ingezet, bijv. cookie-ID's, IP-adres, apparaat-ID's, advertising-ID/IDFA (bijv. op Android- of Apple-smartphones). Hierbij worden geen eenduidige gegevens met betrekking tot de gebruiker, zoals naam of adres opgeslagen. Alle ID's die wij gebruiken, maken het alleen mogelijk om uw eindapparaat en uw internetbrowser weer te herkennen. De verzamelde gegevens worden zonder uw afzonderlijke toestemming niet gebruikt om u als gebruiker persoonlijk te identificeren via onze website.

Rechtsgrondslag voor de gegevensverwerking is uw toestemming cfm. Art. 6 lid 1 lit. a AVG.

l) Hotjar
Voor de optimalisatie van ons aanbod maken wij gebruik van Hotjar. Met dit hulpmiddel kunnen wij het gebruikersgedrag op onze website meten. Zo kunnen wij bijv. vaststellen, hoe lang gebruikers op welke pagina's blijven, op welke links ze klikken en wat hun bijzondere belangstelling heeft. Hiervoor worden cookies gebruikt, die max. 365 dagen op uw apparaat worden opgeslagen. IP-adressen en gegevens over de door u gebruikte browser, het besturingssysteem, het monitorformaat, het apparaattype, de locatie (land) en de voorkeurstaal worden ook in geanonimiseerde vorm verwerkt.

Hotjar wordt door Hotjar Ltd. met zetel in Malta geëxploiteerd en wij hebben met Hotjar Ltd. een overeenkomst voor orderverwerking gesloten.

Rechtsgrondslag voor het gebruik van Hotjar is uw toestemming cfm. Art. 6 lid 1 lit. a AVG.

m) Diensten van Google
Deze website maakt gebruik van de hierna nader beschreven diensten van Google die door Google Ireland Limited („Google“), Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ierland, ter beschikking worden gesteld.

De verklaring betreffende gegevensbescherming van Google alsmede de gebruiksvoorwaarden en de informatie over de technologieën die Google inzet, treft u hier aan: https://policies.google.com/privacy?hl=nl.

De informatie die in het kader van het gebruik van de diensten wordt verzameld, kan naar een server van Google in de VS worden overgedragen en daar worden opgeslagen.

Voor de uitzonderingsgevallen, waarin persoonsgegevens naar de VS worden overgedragen, hebben wij met Google EU-standaardcontractclausules gesloten.

aa) Google Analytics
Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalysedienst, die cookies gebruikt (tekstbestandjes die op uw computer worden opgeslagen) om een analyse mogelijk te maken van hoe u de website gebruikt en om ons aanbod voortdurend te verbeteren en interessanter te kunnen vormgeven.

Bij de activering van de IP-anonimisering op deze website kort Google uw IP-adres binnen de lidstaten van de Europese Unie of in andere verdragsstaten van het verdrag over de Europese Economische Ruimte in vóór de overdracht aan een derdeland. Deze website gebruikt Google Analytics met de uitbreiding „_anonymizeIp()“. Daardoor worden IP-adressen ingekort verder verwerkt en kan de relatie met een persoon worden uitgesloten. Indien er een verband met uw persoon kan worden gelegd door de over u verzamelde gegevens, wordt dit dus onmiddellijk uitgesloten en worden de persoonsgegevens daardoor onmiddellijk gewist. Slechts in uitzonderingsgevallen wordt het volledige IP-adres aan een server van Google in de VS overgedragen en daar ingekort. In opdracht van de exploitant van deze website gebruikt Google deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, om rapporten over de websiteactiviteiten op te stellen en om andere met het website- en internetgebruik samenhangende diensten aan te bieden aan de website-exploitant.

Het in het kader van Google Analytics door uw browser overgedragen IP-adres wordt niet met andere gegevens van Google samengevoegd.

U kunt de opslag van cookies voorkomen, als u dit zo instelt in uw internetbrowser; wij wijzen u er echter op dat u in dat geval eventueel niet alle functies van deze website ten volle zult kunnen benutten. Bovendien kunt u de registratie door Google van de door de cookie gegenereerde gegevens die betrekking hebben op uw gebruik van de website (incl. uw IP-adres), alsmede de verwerking van deze gegevens door Google voorkomen door de browser-plug-in te downloaden en te installeren. Deze is beschikbaar onder de volgende link: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=nl.

U kunt door een klik op link ook een zgn. Analytics-Opt-Out-cookie instellen wat verhindert dat Google Analytics in de toekomst gegevens bij het gebruik van deze website registreert.

Rechtsgrondslag voor het gebruik van Google Analytics is uw toestemming cfm. Art. 6 lid 1 lit. a AVG.

bb) Google Maps
Op deze website maken wij gebruik van het aanbod van Google Maps. Daardoor kunnen wij u interactieve kaarten rechtstreeks in de website tonen en stellen wij u in staat om de kaartenfunctie comfortabel te gebruiken.

Door het bezoek aan de website ontvangt Google de informatie dat u de betreffende subpagina van onze website hebt opgeroepen. Bovendien worden de gegevens overgedragen die tijdens het bezoek aan onze website werden verzameld. Dit gebeurt onafhankelijk van of Google een gebruikersaccount beschikbaar stelt via welk u bent aangemeld, of dat er geen gebruikersaccount bestaat. Wanneer u bij Google bent aangemeld, worden uw gegevens direct aan uw account toegewezen. Wanneer u de toewijzing met uw profiel bij Google niet wilt, moet u zich afmelden voor activering van de knop. Google slaat uw gegevens als gebruiksprofielen op en gebruikt deze voor doeleinden als reclame, marktonderzoek en/of op de behoeften gerichte vormgeving van zijn website. Een dergelijke evaluatie gebeurt met name (zelfs voor niet-aangemelde gebruikers) voor het leveren van op de behoeften gerichte reclame en om andere gebruikers van het sociale netwerk over uw activiteiten op onze website te informeren. U hebt het recht van bezwaar tegen de vorming van deze gebruikersprofielen, waarbij u zich voor de uitoefening van dit recht moet wenden tot Google.

Rechtsgrondslag voor het gebruik van Google Maps is uw toestemming cfm. Art. 6 lid 1 lit. a AVG.

cc) Google Ads
Wij maken gebruik van het aanbod van Google Ads om met behulp van reclamemiddelen op externe websites de aandacht te vestigen op ons aanbod. Wij kunnen in relatie tot de gegevens van de reclamecampagnes vaststellen hoe succesvol de individuele reclamemaatregelen zijn. Daarmee volgen wij het belang om u reclame te tonen voor welke u belangstelling heeft, onze website voor u interessanter vorm te geven en een getrouwe berekening van reclamekosten te bereiken.

Deze reclamemiddelen levert Google via zogenaamde „Ad Servers“. Daarvoor gebruiken wij Ad Server-cookies waardoor bepaalde parameters voor het meten van het succes, zoals het activeren van de advertenties of klikken door de gebruiker, kunnen worden gemeten. Indien u via een advertentie van Google terechtkomt op onze website, slaat Google Adwords een cookie op uw pc op. Deze cookies verliezen doorgaans na 30 dagen hun geldigheid en zijn niet bestemd om u persoonlijk te identificeren. Bij deze cookie worden in het algemeen als analysewaarden de unieke cookie-ID, aantal Ad Impressions per plaatsing (frequentie), laatste Impression (relevant voor Post-View-conversies) alsmede Opt-out-informatie (markering dat de gebruiker niet meer wil worden benaderd) opgeslagen.

Deze cookies stellen Google in staat om uw internetbrowser te herkennen. Indien een gebruiker bepaalde pagina's van de website van een Ads-klant bezoekt en de op zijn computer opgeslagen cookie nog niet is verstreken, kunnen Google en de klant herkennen dat de gebruiker op de advertentie heeft geklikt en naar deze pagina werd doorgestuurd. Aan iedere Adwords-klant wordt een andere cookie toegewezen. Daardoor kunnen cookies niet via de webpagina's van Adwords-klanten worden gevolgd. In de genoemde reclamemaatregelen verzamelen en verwerken wij zelf geen persoonsgegevens. Wij ontvangen van Google alleen beschikbaar gestelde, statistische evaluaties. Op basis van deze evaluaties kunnen wij herkennen welke van de toegepaste reclamemaatregelen met name doeltreffend zijn. Wij ontvangen geen andere gegevens uit de toepassing van de reclamemiddelen. Wij kunnen de gebruikers met name niet aan de hand van deze informatie identificeren.

Door de toegepaste marketingtools brengt uw browser automatisch een directe verbinding tot stand met de server van Google. Wij hebben geen invloed op de omvang en het verdere gebruik van de gegevens die door het gebruik van deze tools door Google worden verzameld en informeren u daarom overeenkomstig over onze stand van kennis: door de integratie van Google Ads ontvangt Google de informatie dat u het betreffende deel van ons internetoptreden hebt opgeroepen, of op een advertentie van ons hebt geklikt. Indien u bij een dienst van Google bent geregistreerd, kan Google het bezoek aan uw account toewijzen. Zelfs wanneer u niet bij Google bent geregistreerd of u niet hebt aangemeld, bestaat de mogelijkheid dat de aanbieder uw IP-adres te weten komt en opslaat.

U kunt de deelname aan deze tracking-procedure op verschillende manieren voorkomen: a) door een overeenkomstige instelling van uw browsersoftware, onderdrukking van cookies van derden leidt er met name toe dat u geen advertenties van externe aanbieders ontvangt; b) door het deactiveren van de cookies voor Conversion-tracking, doordat u uw browser op een wijze instelt dat de cookies door het domein „www.googleadservices.com" worden geblokkeerd, https://www.google.de/settings/ads, waarbij deze instellingen worden gewist, wanneer u uw cookies wist; c) door deactivering van de belangstellingsgerichte advertenties van de aanbieders die een onderdeel vormen van de zelfregulerings-campagne „About Ads“, via de link https://www.aboutads.info/choices, waarbij deze instelling wordt gewist, wanneer u uw cookies wist; d) door permanente deactivering van uw browsers Firefox, Internet Explorer of Google Chrome onder de link https://www.google.com/settings/ads/plugin. Wij wijzen u erop dat u in dat geval eventueel niet alle functies van dit aanbod in de volle omvang kunt gebruiken.

Rechtsgrondslag voor het verwerken uw gegevens is uw toestemming cfm. Art. 6 lid 1 lit. a AVG.

dd) Google Remarketing
Deze website maakt gebruik van de functies van Google Analytics Remarketing. Aanbieder is Google Ireland Limited („Google“), Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ierland.

Google Remarketing analyseert uw gebruikersgedrag op onze website (bijv. klikken op bepaalde producten) om u in bepaalde reclamedoelgroepen in te delen en u vervolgens bij het bezoek aan andere online aanbiedingen passende reclameboodschappen aan te bieden (remarketing resp. retargeting).

Verder kunnen de met Google Remarketing aangemaakte reclamedoelgroepen met de apparaatoverkoepelende functies van Google worden gekoppeld. Op deze manier kunnen belangstellinggerelateerde, gepersonaliseerde reclameboodschappen die afhankelijk van uw eerdere gebruiks- en surfgedrag op een eindtoestel (bijv. mobiele telefoon) aan u zijn aangepast, ook op een van uw andere eindtoestellen (bijv. tablet of pc) worden weergegeven.

Wanneer u een Google-account hebt, kunt u onder de volgende link bezwaar maken tegen de gepersonaliseerde reclame: https://www.google.com/settings/ads/onweb/.
Het gebruik van Google Remarketing gebeurt op de rechtsgrondslag van uw toestemming cfm. Art. 6 lid 1 lit. a AVG.

Meer informatie en de bepalingen betreffende gegevensbescherming vindt u in de privacyverklaring van Google onder: https://policies.google.com/technologies/ads?hl=nl.

ee) YouTube-video's
Wij hebben YouTube-video's in ons onlineaanbod geïntegreerd die zijn opgeslagen op https://www.youtube.com en vanaf onze website direct kunnen worden afgespeeld. De aanbieder van deze dienst is Google.

De video's zijn allemaal in de „uitgebreide modus voor gegevensbescherming“ geïntegreerd. Dat betekent dat er geen gegevens over u als gebruiker aan YouTube worden overgedragen, wanneer u de video's niet afspeelt. Pas wanneer u de video's afspeelt, worden de in de volgende paragraaf genoemde gegevens overgedragen. Wij hebben geen invloed op deze gegevensoverdracht.

Door het bezoek aan de website ontvangt YouTube de informatie dat u de betreffende subpagina van onze website hebt opgeroepen. Bovendien worden de gegevens overgedragen die tijdens het bezoek aan onze website werden verzameld. Dit gebeurt onafhankelijk van of YouTube een gebruikersaccount beschikbaar stelt via welk u bent aangemeld, of dat er geen gebruikersaccount bestaat. Wanneer u bij YouTube bent aangemeld, worden uw gegevens direct aan uw account toegewezen. Wanneer u de toewijzing met uw profiel bij YouTube niet wilt, moet u zich afmelden voor activering van de knop. YouTube slaat uw gegevens op als gebruiksprofielen en gebruikt deze voor doeleinden als reclame, marktonderzoek en/of op de behoeften gerichte vormgeving van zijn website. Een dergelijke evaluatie gebeurt met name (zelfs voor niet-aangemelde gebruikers) voor het leveren van op de behoeften gerichte reclame en om andere gebruikers van het sociale netwerk over uw activiteiten op onze website te informeren. U hebt het recht van bezwaar tegen de vorming van deze gebruikersprofielen, waarbij u zich voor de uitoefening van dit recht moet wenden tot YouTube.

Rechtsgrondslag voor de inbedding van de YouTube-video's is uw toestemming cfm. Art. 6 lid 1 lit. a AVG.

o) Microsoft Advertising
Wanneer u via een Microsoft Advertising-reclame op onze website terecht bent gekomen, maken wij gebruik van Microsoft Advertising Conversion-Tracking om gegevens te ontvangen over hoeveel gebruikers via een Microsoft Advertising-reclame naar onze website zijn doorgestuurd en welke activiteiten de gebruikers op onze website hebben uitgevoerd. Dat gebeurt doordat wij op onze website de zgn. Universal-Event-Tracking (UET) -tag integreren om te kunnen vaststellen via welke advertentie resp. welk trefwoord u op onze site terecht bent gekomen, wat u op onze site hebt gedaan en hoe lang u op onze site bent gebleven. Wij gebruiken deze gegevens om ons aanbod voortdurend te optimaliseren en aan de verwachtingen van onze bezoekers aan te passen. Microsoft gebruikt deze gegevens om het verschijnen van de reclame-uitingen en andere diensten te optimaliseren. Als u een Microsoft-account hebt dan is het mogelijk dat Microsoft de gegevens met uw account koppelt. De aanbieder van deze analysedienst is Microsoft Inc., One Microsoft Way, Redmond, WA 98052-6399, VS. Deze plaatst voor de genoemde doelen cookies op uw systeem.

Rechtsgrondslag voor het gebruik van Microsoft Advertising is uw toestemming volgens Art. 6 Alinea 1 lit. a AVG die wij aan het begin van uw bezoek aan onze website door middel van een Consent-management-tool via de verschenen cookie-banner verkrijgen. Over

De verzamelde gegevens worden ook door orderverwerkers en Microsoft Inc. verwerkt. Voor zover de gegevens ook naar derde landen worden overgedragen, hebben wij met Microsoft Inc. EU-standaardcontractclausules gesloten om een veilige verwerking van uw gegevens ook in derde landen te waarborgen.

De cookies worden uiterlijk 1 jaar en 25 dagen opgeslagen. Bijzonderheden over de opslagduur van de afzonderlijke cookies vindt u in onze Consent-management-tool.

U kunt te allen tijde bezwaar maken tegen de Conversion-tracking door Microsoft onder https://account.microsoft.com/privacy/ad-settings/signedout. Bovendien kunt u via de instellingen van uw browser het plaatsen van cookies verhinderen resp. aanwezige cookies wissen.

III. Wat zijn uw rechten?

Ten opzichte van ons heeft u de volgende rechten ten aanzien van de persoonsgegevens die u betreffen:

- Het recht op inlichtingen (art. 15 AVG).
- Het recht op correctie (art. 16 AVG).
- Het recht op wissen (art. 17 AVG).
- Het recht op beperking van de verwerking (art. 18 AVG).
- Het recht op data-portabiliteit (art. 20 AVG).
- Het recht op bezwaar tegen de verwerking (art. 21 AVG).

Conform art. 77 AVG kunt u ook bij een toezichthouder voor gegevensbescherming een klacht over ons indienen.

Indien u ons een toestemming heeft verleend, kunt u deze te allen tijde herroepen zonder dat dit gevolgen heeft voor de rechtmatigheid van de tot aan de herroeping uitgevoerde verwerking.

ERCO Newsletter - Inspirerende projecten, nieuwe producten, nieuwe kennis over licht

Abonnement op de Newsletter.
Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Meer informatie treft u aan onder Verklaring inzake gegevensbescherming
Via het digitale Lichtbericht ontvangt u actueel, regelmatig en op comfortabele wijze nieuws via de mail uit de kosmos van ERCO. Wij houden u op de hoogte van evenementen, awards, nieuwe kennis over licht, projectberichten en nieuwe producten, alsmede over reportages uit de licht- en architectuurbranche. Het abonnement is gratis en u kunt het op elk moment weer opzeggen.