Architectuur voor de maatschappij

Licht in het openbare leven

In een architectuur die door veel verschillende mensen wordt gebruikt, is verlichting geen kwestie van individuele smaak. Deze volgt de regels van waarneming en communicatie. ERCO denkt in overeenkomstige lichtcategorieën en stelt een daarop gericht programma lichtwerktuigen voor openbare gebouwen ter beschikking. Daarmee kunnen ontwerpers gedifferentieerde lichtconcepten rationeel ontwikkelen en vol vertrouwen implementeren – ook in buitengewoon complexe en gedimensioneerde projecten.

Licht voor congreszalen en vergaderruimten

Pas de flexibele lichttechniek met digitaal regelbare componenten maakt multifunctionele talenten van congreszalen: van de zakelijke presentatie tot en met het sfeervolle evenement.

Licht voor bibliotheken

Perfect verlichte, buitengewone architectuur kan van een bibliotheek de opmerkelijke en intensief gebruikte kwintessens van een stedelijke gemeenschap maken.

Licht voor de vervoersinfrastructuur

Wanneer, net zoals op moderne luchthavens, de vervoersinfrastructuur en winkelomgevingen in toenemende mate in elkaar opgaan, ondersteunt een duidelijk verlichtingsconcept de oriëntatie van de reiziger.

Licht voor scholen en universiteiten

Op weg naar de kennismaatschappij: om te leren is het juiste licht nodig dat ook harmonieert met hedendaagse, digitale apparatuur.

Licht voor bestuur en regering

Daar waar gremia over de toekomst van steden, regio's of provincies beslissen, staat heldere en zakelijke verlichting ook symbolisch voor transparantie en maatschappelijke waarden.

ERCO Newsletter - Inspirerende projecten, nieuwe producten, nieuwe kennis over licht

Abonnement op de Newsletter.
Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Meer informatie treft u aan onder Verklaring inzake gegevensbescherming
Via het digitale Lichtbericht ontvangt u actueel, regelmatig en op comfortabele wijze nieuws via de mail uit de kosmos van ERCO. Wij houden u op de hoogte van evenementen, awards, nieuwe kennis over licht, projectberichten en nieuwe producten, alsmede over reportages uit de licht- en architectuurbranche. Het abonnement is gratis en u kunt het op elk moment weer opzeggen.