De wijze waarop ERCO uw project ondersteunt

Holistisch plannen met ERCO

Succesfactoren voor lichtprojecten

ERCO ondersteunt architecten, lichtplanners, publieke opdrachtgevers en investeerders om holistische lichtoplossingen voor openbare gebouwen te ontwikkelen. Wij begeleiden u op uw weg naar een efficiënt, functioneel en representatief lichtconcept en adviseren u bij technische alsmede rentabiliteitsvraagstukken. Verlichting van ERCO in openbare gebouwen betekent:

  1. Representatieve architectuurverlichting voor een krachtige identiteit.
  2. Duurzame, onderhoudsarme en efficiënte lichttechniek voor een gunstige TCO (Total Cost of Ownership).
  3. Energiezuinige armaturenindeling door extra breed stralende rotatiesymmetrische en ovale lichtverdelingen.

Individuele project- en productoplossingen

Juist iconische architectuur, kenmerkend voor grote, openbare projecten, vereist ook bij de verlichting individuele technische en vormgevingsoplossingen. ERCO is door de flexibele processen en productie met de grote productievariëteit in staat om kwalitatief hoogwaardige, speciale oplossingen te ontwikkelen en in serie te produceren. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met ontwerpers en lichtplanners en tegen transparant berekende kosten. De mogelijkheden omvatten onder andere:

  • Speciale kleuren
  • LED's in speciale lichtkleuren resp. spectrums
  • Geprefabriceerde stekkersystemen voor elektrische aansluitingen
  • Productie van complexe inbouw in de architectuur
  • Speciale constructie en eigen ontwikkeling

ERCO Newsletter - Inspirerende projecten, nieuwe producten, nieuwe kennis over licht

Abonnement op de Newsletter.
Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Meer informatie treft u aan onder Verklaring inzake gegevensbescherming
Via het digitale Lichtbericht ontvangt u actueel, regelmatig en op comfortabele wijze nieuws via de mail uit de kosmos van ERCO. Wij houden u op de hoogte van evenementen, awards, nieuwe kennis over licht, projectberichten en nieuwe producten, alsmede over reportages uit de licht- en architectuurbranche. Het abonnement is gratis en u kunt het op elk moment weer opzeggen.