Producten precies verlichten

Gedifferentieerde lichtverdelingen voor de winkelverlichting

Gedifferentieerde lichtverdelingen voor de winkelverlichting

ERCO biedt winkelontwerpers zeven verwisselbare lichtverdelingen aan: van de 6° narrow spot voor de accentuering van zeer kleine details tot en met een 80° extra wide flood-indeling voor de breedstraling over een groot vlak op geringe afstand. Zo kan de stralingshoek onafhankelijk van het formele uiterlijk van de armatuur worden gekozen voor de perfecte visuele beleving. De zelfontwikkelde en zelfgeproduceerde lenzensystemen van ERCO zijn onderverdeeld in drie typen verlichting: spots, breedstralers en wallwashers.

ERCO Newsletter - Inspirerende projecten, nieuwe producten, nieuwe kennis over licht

Abonnement op de Newsletter.
Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Meer informatie treft u aan onder Verklaring inzake gegevensbescherming
Via het digitale Lichtbericht ontvangt u actueel, regelmatig en op comfortabele wijze nieuws via de mail uit de kosmos van ERCO. Wij houden u op de hoogte van evenementen, awards, nieuwe kennis over licht, projectberichten en nieuwe producten, alsmede over reportages uit de licht- en architectuurbranche. Het abonnement is gratis en u kunt het op elk moment weer opzeggen.