De wijze waarop ERCO uw project ondersteunt

Holistisch plannen met ERCO

Holistisch plannen met ERCO

ERCO ondersteunt ontwerpers om opdrachtgevers, gebruikers en exploitanten holistische lichtoplossingen aan te bieden. Hierbij nemen wij zowel de technisch gerichte belangen van ingenieurs in acht als de vormgevingsvisie van architecten. Verlichting van kantoorgebouwen met ERCO betekent:


  1. In zones verdeelde architectuurverlichting conform de norm voor een aantrekkelijke werkomgeving.

  2. Betrouwbare, duurzame armaturen voor veilige planning en energiezuinig bedrijf.

  3. Verticale verlichting en goede antiverblinding voor groot visual comfort op de werkplek.

Projectondersteuning vanaf het begin van het bouwproject

De lichtadviseurs van ERCO bieden een uitgebreide ondersteuning bij de individuele analyse van het project, in het projectmanagement alsmede ten aanzien van de berekening van het totale financiële plaatje. Daardoor ontstaat een individuele lichtoplossing voor binnen- en buitenruimten. Dankzij de duurzame productkwaliteit maakt ERCO bovendien een betrouwbaar bedrijf mogelijk voor een maximale levensduur. Daarbij horen ook uitgebreide garantie- en serviceprestaties.

Op de waarneming gericht verlichtingstaken oplossen

Met efficiënte armaturenindelingen ondersteunt ERCO de klant en laat de voordelen zien van de kwalitatieve lichtplanning voor gebruikers en vastgoedexploitanten. De precieze lichttechniek leidt tot lage energiekosten en voorkomt van verblinding op de werkplek Bemonstering van het lichteffect en opheldering over technische details in de showroom of op de bouwlocatie horen natuurlijk bij de service. De uitgebreide hulpmiddelen voor planning van armaturenindelingen en lichtsimulaties bieden een hoge zekerheid bij de planning.

Lichtwerktuigen efficiënt plannen

In de detailplanning ondersteunt ERCO de ontwerpers bij de selectie van de armatuur en bij specifieke vragen over design en techniek, alsmede met betrekking tot de inbedrijfstelling van de verlichtingsinstallatie. Zelfontwikkelde bedrijfsapparatuur en tijdloos design leiden dan ook tot maximale precisie. De algemene compatibiliteit biedt een esthetische toegevoegde waarde en grote flexibiliteit. Lichttechnische gegevens scheppen de beste voorwaarden voor een betrouwbare implementatie in het project.

ERCO Newsletter - Inspirerende projecten, nieuwe producten, nieuwe kennis over licht

Abonnement op de Newsletter.
Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Meer informatie treft u aan onder Verklaring inzake gegevensbescherming
Via het digitale Lichtbericht ontvangt u actueel, regelmatig en op comfortabele wijze nieuws via de mail uit de kosmos van ERCO. Wij houden u op de hoogte van evenementen, awards, nieuwe kennis over licht, projectberichten en nieuwe producten, alsmede over reportages uit de licht- en architectuurbranche. Het abonnement is gratis en u kunt het op elk moment weer opzeggen.