myERCO

myERCO

Met uw kosteloos myERCO account kunt u artikelen noteren, productlijsten voor uw projecten aanmaken en offertes aanvragen. Bovendien heeft u continu toegang tot alle ERCO media in het downloadgedeelte.

Aanmelden

U hebt artikelen in uw aantekenlijst

Technische omgeving

Technische omgeving

Globale standaard 220V-240V/50Hz-60Hz
Standaard VS/Canada 120V/60Hz, 277V/60Hz
  • 中文

Wij tonen u onze inhoud in het Nederlands. Productgegevens worden voor een technische omgeving met 220V-240V/50Hz-60Hz weergegeven.

ERCOplay op de Light + Building

03 - 08 maart 2024

Op de Light + Building 2024 zeggen wij bij ERCO ‚hands on light‘.
Op de nieuwe locatie in Hal 5.1 wacht een beursstand op u, die eigenlijk eerder een speelveld is dan alleen maar een etalage: hier kunt u zelf met armaturen en licht experimenteren – op de meest uiteenlopende schaal van zeer klein tot heel erg groot. Mis uw kans niet en registreer u voor de toegang tot ERCOplay.

Light & Building 2024

Light + Building 2024: press kit

Hier downloaden

Licht om te kunnen zien, om naar iets te kijken en te bekijken om iets aan te pakken

Light & Building 2024

ERCOplay: zo heeft u ons licht nog nooit ervaren

Licht om aan te pakken? Wij noemen dat ERCOplay - een exclusieve gang op de 1e etage, doordat u 6 interessante verlichtingstaken oplost – en dat op tijd. Ervaar in toepassingsgebieden die zo verschillend zijn als de praktijk zelf, wat er met licht allemaal mogelijk is. Maar dat niet alleen: hier geven wij een „Sneak Preview“ van de volgende innovaties. En aangezien elk goed spel zijn winnaar uitroept, staat er voor de beste deelnemers een prijs klaar.

Light & Building 2024

Ons standconcept als statement voor een lange levensduur

Armaturen van ERCO hebben een bijzonder lange levensduur en zijn daardoor ook duurzaam. Deze maatstaf hebben wij ook voor onze standarchitectuur uitgevoerd. Wij gebruiken materialen en uitrustingen die kunnen worden hergebruikt of gerecycled. En dat begint al bij de vloerbekleding. Aangezien een wegwerpoplossing niet in aanmerking kwam, hebben wij de vloer van de hal ook in ons concept opgenomen. De skeletbouw van hout kan meerdere keren worden gebruikt. Net zo bestaan de trappen alsmede de ERCOplay-gang uit een herbruikbare huursteiger. Bedrukte stoffen krijgen als tassen een tweede leven. Roadcases die bij ERCO voor productshows over de gehele wereld onderweg zijn, worden als presentatietafels ingezet en gaan daarna weer op reis – een statement tegen de wegwerpmentaliteit en vóór een lange levensduur.

Nu vindt u ERCO op de nieuwe locatie B20 in Hal 5.1.

Light & Building 2024

Heb je nog geen bezoekersticket voor de beurs?

Wij bezorgen u graag een bezoekersticket voor gratis toegang tot Light + Building. Neem gewoon even contact met ons op: Contact

Light + Building 2024: press kit

Producten

Projecten

Downloads

Licht plannen

Bestand integreren

Contact

Inspiratie