Vredespaleis, Internationaal Gerechtshof van de Verenigde Naties, Den Haag

Het in 1913 in de stijl van de neorenaissance gestichte Vredespaleis in Den Haag omvat onder andere de zetel van het Internationale gerechtshof van de Verenigde Naties. De nieuwe LED-verlichting in de grote rechtszaal voegt zich op subtiele wijze naar de historische architectuur en maakt grote indruk met zijn lichteffect. Als gevolg van de monumentenzorg en als blikvanger bleven de historische kroonluchters behouden. Het sprankelende licht op de tafels, beelden en andere sierkunst vloeit echter voort uit de discreet aan het plafond gemonteerde LED-spots. Parscoop plafondwashers ensceneren bovendien het plafond.

ERCO Newsletter - Inspirerende projecten, nieuwe producten, nieuwe kennis over licht

Abonnement op de Newsletter.
Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Meer informatie treft u aan onder Verklaring inzake gegevensbescherming
Via het digitale Lichtbericht ontvangt u actueel, regelmatig en op comfortabele wijze nieuws via de mail uit de kosmos van ERCO. Wij houden u op de hoogte van evenementen, awards, nieuwe kennis over licht, projectberichten en nieuwe producten, alsmede over reportages uit de licht- en architectuurbranche. Het abonnement is gratis en u kunt het op elk moment weer opzeggen.