Museum voor communicatie, Bern

Bekroond met de Europese Museumprijs 2019: het museum dat oorspronkelijk uit het Zwitserse postmuseum ontstond, is succesvol opnieuw uitgedacht. Interactief, multisensorisch, open, speels - met dergelijke attributen loofden de juryleden het tentoonstellingsconcept dat ook nieuwe technologieën en communicatievormen als kritisch thema heeft. Net zo hedendaags is het lichtconcept dat toegespitst op de media, met gefocuste, contrastrijke verlichting werkt: bijvoorbeeld bij deze media-installatie die uiterst verblindingsvrije Optec spots combineert met gelijkmatige, verticale verlichting door Pantrac.

ERCO Newsletter - Inspirerende projecten, nieuwe producten, nieuwe kennis over licht

Abonnement op de Newsletter.
Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Meer informatie treft u aan onder Verklaring inzake gegevensbescherming
Via het digitale Lichtbericht ontvangt u actueel, regelmatig en op comfortabele wijze nieuws via de mail uit de kosmos van ERCO. Wij houden u op de hoogte van evenementen, awards, nieuwe kennis over licht, projectberichten en nieuwe producten, alsmede over reportages uit de licht- en architectuurbranche. Het abonnement is gratis en u kunt het op elk moment weer opzeggen.