Hotel Weissenhaus Grand Village Resort & Spa

Slot Weissenhaus biedt zijn bezoekers een onvergetelijk verblijf in Ostholstein aan de Duitse kust van de Oostzee. Eerbiedwaardige herenhuizen, uitgerust met moderne techniek en ingebed in het rustige landschap aan de kust, bieden een optimaal toevluchtsoord voor een ontspannen vakantie. Bovendien is in de verbouwde rietschuur met zijn opvallende constructie van ronde balken een locatie voor allerlei soorten evenementen ontstaan. De verlichting onderstreept het controversiële bezit en voldoet tegelijkertijd aan de vereisten van het meest moderne en comfortabele leven. Op die manier is gezorgd voor een huiselijke, uitnodigende sfeer over het uitgestrekte landgoedterrein.

ERCO Newsletter - Inspirerende projecten, nieuwe producten, nieuwe kennis over licht

Abonnement op de Newsletter.
Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Meer informatie treft u aan onder Verklaring inzake gegevensbescherming
Via het digitale Lichtbericht ontvangt u actueel, regelmatig en op comfortabele wijze nieuws via de mail uit de kosmos van ERCO. Wij houden u op de hoogte van evenementen, awards, nieuwe kennis over licht, projectberichten en nieuwe producten, alsmede over reportages uit de licht- en architectuurbranche. Het abonnement is gratis en u kunt het op elk moment weer opzeggen.