Diesel flagship store

Met de flagship store aan de Piazza San Babila in Milaan plaatst Diesel accenten voor de moderne verlichting van winkelruimten.

Emanon LED varychrome-spots accentueren in de etalage van Diesel decoratieobjecten die bij het seizoen horen. Binnen wordt het concept van de kleurige accenten voortgezet met de verborgen gemonteerde Focalflood varychrome-armaturen - op comfortabele wijze regelbaar via Light System DALI.

TM spots met hogedruk-gasontladingslampen genereren sprankelend licht op de artikelen. Anti-verblindingskleppen aan de armaturen onderstrepen de studiolook en verbeteren het visual comfort.

ERCO Newsletter - Inspirerende projecten, nieuwe producten, nieuwe kennis over licht

Abonnement op de Newsletter.
Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Meer informatie treft u aan onder Verklaring inzake gegevensbescherming
Via het digitale Lichtbericht ontvangt u actueel, regelmatig en op comfortabele wijze nieuws via de mail uit de kosmos van ERCO. Wij houden u op de hoogte van evenementen, awards, nieuwe kennis over licht, projectberichten en nieuwe producten, alsmede over reportages uit de licht- en architectuurbranche. Het abonnement is gratis en u kunt het op elk moment weer opzeggen.