GANT flagship store

De flagship store van GANT in het winkelcentrum Myslbek Praag maakt uitsluitend gebruik van LED-verlichting. Schitterend licht, energiebesparingen en lange levensduur behoren tot de essentiële voordelen van de efficiënte LED-techniek.

GANT flagship store
GANT flagship store
GANT flagship store

Voor de enscenering van de producten in de etalage zijn Logotec LED-spots bestemd. De innovatieve lichttechniek met verwisselbare Spherolit-lenzen biedt lichtverdelingen van narrow spot tot wide flood.

De lichtbundel van de LED-spot is vrij van infrarode straling en strooilicht: voor minder warmteontwikkeling en duidelijkere contrasten in de etalage.

Twee Logotec LED-spots met elk 14 W accentueren telkens een etalagepop met een verlichtingssterkte van bijna 5000 lx. Een voortreffelijke modellering en sprankeling laten de artikelen uitstekend uitkomen.

GANT flagship store
GANT flagship store
GANT flagship store

Het lichtconcept van de Gant flagship store is gebaseerd op wallwashing en downlights voor een goede belichting van de schappen en een prettig lichtsterkte in de ruimte. Dit gebeurt in combinatie met richtbare spots voor een goede modellering en sprankeling op kledingstukken. Het programma van de LED Quintessence plafondinbouwarmaturen maakte een overtuigende indruk door een voortreffelijke efficiency in combinatie met een goed visual comfort.

GANT Woman
Winkelcentrum Myslbek
Prag 1, Na Príkope
Tsjechië
www.ngmyslbek.cz

www.gant.com

ERCO Newsletter - Inspirerende projecten, nieuwe producten, nieuwe kennis over licht

Abonnement op de Newsletter.
Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Meer informatie treft u aan onder Verklaring inzake gegevensbescherming
Via het digitale Lichtbericht ontvangt u actueel, regelmatig en op comfortabele wijze nieuws via de mail uit de kosmos van ERCO. Wij houden u op de hoogte van evenementen, awards, nieuwe kennis over licht, projectberichten en nieuwe producten, alsmede over reportages uit de licht- en architectuurbranche. Het abonnement is gratis en u kunt het op elk moment weer opzeggen.