Speciaalzaak voor serviezen Klammerth, Graz

Midden in de oude binnenstad van Graz die behoort tot het Wereldcultuurerfgoed van Unesco, heeft het familiebedrijf Klammerth al ruim 170 jaar zijn bedrijf voor serviezen. Hier worden hoogwaardige merken verkocht rondom de moderne tafelcultuur. De producten die zijn ingedeeld volgens de categorieën Dining, Giving, Living en Cooking worden nu door middel van LED-armaturen gepresenteerd. Hoogglanzende materialen, roestvrij staal, keramiek en glas worden met de veelzijdige mogelijkheden van de nauwkeurige LED-verlichting aanlokkelijk in scène gezet.

ERCO Newsletter - Inspirerende projecten, nieuwe producten, nieuwe kennis over licht

Abonnement op de Newsletter.
Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Meer informatie treft u aan onder Verklaring inzake gegevensbescherming
Via het digitale Lichtbericht ontvangt u actueel, regelmatig en op comfortabele wijze nieuws via de mail uit de kosmos van ERCO. Wij houden u op de hoogte van evenementen, awards, nieuwe kennis over licht, projectberichten en nieuwe producten, alsmede over reportages uit de licht- en architectuurbranche. Het abonnement is gratis en u kunt het op elk moment weer opzeggen.