Concept Store Pier14, Zinnowitz

In een historisch belangrijke villa in Zinnowitz heeft Pier14 zijn boetiekconcept voor luxe mode uitgebreid met een concept-store met een exquise bistro. Hier brengt de regionale mode- en lifestyle-keten de flair van mondaine Oostzee-baden over naar het heden: heldere, moderne architectuurelementen wisselen af met zeemanesthetiek en een ornamentele fin-de-siècle-decoratie. In het winkelgedeelte wordt de veelzijdige, royaal gevulde wereld van artikelen hoogwaardig in scène gezet met de armaturen Quintessence en Optec van ERCO. Spanningsrails zorgen in de ruimtezones met een lagere hoogte voor flexibele vormgevingsmogelijkheden om nieuwe producten naar wens te kunnen accentueren.

ERCO Newsletter - Inspirerende projecten, nieuwe producten, nieuwe kennis over licht

Abonnement op de Newsletter.
Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Meer informatie treft u aan onder Verklaring inzake gegevensbescherming
Via het digitale Lichtbericht ontvangt u actueel, regelmatig en op comfortabele wijze nieuws via de mail uit de kosmos van ERCO. Wij houden u op de hoogte van evenementen, awards, nieuwe kennis over licht, projectberichten en nieuwe producten, alsmede over reportages uit de licht- en architectuurbranche. Het abonnement is gratis en u kunt het op elk moment weer opzeggen.